Hyper Scape Açık Beta Herkes İçin Yayınlandı!

Hyper Scape Açık Beta Herkes İçin Yayınlandı!

Geçtiğimiz Pazar günü Ubisoft tarafından düzenlenen Ubisoft Forward sunumunda, şirketin yeni oyunu Hyper Scape hakkında yeni detaylar yer aldı. Şirket oyun için henüz bir yayınlanma tarihi vermemiş olsa da, devam etmekte olan Hyper Scape beta sürümünü açtığını duyurdu.

Hyper Scape beta artık PC'deki tüm oyuncular için oynanabilir durumda. Ubisoft'un Uplay mağazasında oyunun beta sürümüne ücretsiz olarak erişebilirsiniz ve indirebilirsiniz. Ubisoft, açık betayı duyurmanın yanı sıra, oyunun dünyası hakkında daha fazla ayrıntıyı gösteren yeni bir Hyper Scape fragmanı yayınladı. Fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca oyunun açık betasının lansmanında Ubisoft, oyun için yeni bir silah tanıttı: yakın dövüşleri daha mükemmel hale getiren SMG kategorisinde bulunan Harpy. Ayrıca Shockwave de artık oyunda bulunuyor. Bu, diğer oyuncuları yok edebilecek bir AOE patlaması oluşturuyor.

Ubisoft, bu ayın başlarında Hyper Scape'i tanıttı ve o zamandan bu yana PC'de oyun kapalı betadaydı. Bu kapalı beta'ya erişmek için oyuncular önce Ubisoft ve Twitch hesaplarını bağlamaları gerekiyordu ve ardından Hyper Scape akışını izlemek zorundalardı. Ancak şimdi, tüm PC oyuncuları yaklaşan battle royale oyununu deneme şansına sahip olacaklar.

Oyun henüz resmi olarak başlamamasına rağmen, Ubisoft yakın zamanda Hyper Scape için bir dizi yeniliği içeren bir güncelleme yayınladı. Ubisoft, bu güncellemenin ardından oyunu takip edeceğini ve yeni değişiklikler getirebileceğini duyurdu.

Hyper Scape için henüz net bir çıkış tarihi yok, ancak oyunun PC, PS4 ve Xbox One için bu yaz piyasaya sürülmesi bekleniyor.