Hyperscape: İşte Yeni Battle Royale Oyunu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Hyperscape: İşte Yeni Battle Royale Oyunu Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Hyperscape, ultra popüler battle royale oyun türündeki son oyundur ve deneyim puanları kazanabileceğiniz Twitch işlevselliği gibi detaylar eklenerek işleri biraz farklı hale getiriyor.

Oynaması ücretsiz olan oyun, Far Cry serisindeki birçok oyunun geliştirilmesinde önemli bir rolu olan Ubisoft Montreal tarafından geliştirildi ve şu anda PC için beta sürümündedir.

İşte bilmeniz gereken her şey:

Hyperscape ne hakkında?

Hyperscape, Prisma adlı bir şirketin vatandaşları fütüristik bir ortam olan “Hyper Scape” e katılmalarını sağlamak için geliştirdiği teknolojileri içeriyor. 

Oyuncular, son hayatta kalanların ödüller kazanabildiği sanal bir şehir olan Neo Arcadia'da savaşır. Ancak, oyunda birçok önemli ve eğlenceli detaylar da bulunmaktadır.

Hyperscape nasıl oynanır?

Oyuncular bir avatar seçtikten sonra, bir oyun modu (takım veya solo) seçebilir ve diğer oyuncuları ortadan kaldırmaya ve hayatta kalan son oyuncu olmaya çalışırlar. Hayatta kalan son oyuncunun oyunu kazandığı bir battle royale modu ve farklı detayları içeren Crown Rush Squad modu var.

Oyun esnasında, zaman geçtikçe etrafınızdaki şehir bozulacak ve sonunda sadece küçük bir oyun alanında oynayacaksınız. Oyuncular, mücadeleler esnasında daha hack adı verilen özel yeteneklerini kullanabilirler ve bir oyuncu kopyasını alırsa silahlar otomatik olarak yükseltilir.

Twitch katılımı Hyperscape'te nasıl çalışır?

Hyperscape, oyuncuların Twitch'te Hyperscape canlı yayınlarını izleyerek ilerlemelerini sağlar. Oyuncular ayrıca düşük yerçekimi veya sonsuz cephane gibi oyunu etkileyebilecek olaylara oy verebilirler. İkramiyeleri almak ve etkinliklere katılmak için bir Ubisoft hesabını Twitch hesabına bağlamanız yeterlidir.

Ne zaman Hyperscape oynayabilirim?

Hyperscape şu an beta sürümünde sadece PC için oynanabilir durumda. PlayStation ve Xbox sürümleri yakında kulanımdan kaldırılacak, ancak net bir çıkış tarihi yok.

Beta, Crown Rush modunun 100 oyunculu bir versiyonu olan bir Crown Rush Solo moduna ve iki sınırlı süreli moda sahiptir: Hack Runner Squad ve Turbo Squad modu. Shockwave adında yeni bir saldırı ve Harpy adında yeni bir silah içeriyor.

Açık Beta, 30 katmanlı bir ücretsiz savaş kartı ve oyunda avatarı kişiselleştirmenin yollarını içeren bir dükkan içeriyor.

Hyperscape oyunu nasıl çalışır?

Savaş arenası dikey oynanışlar için tasarlanmıştır. Yani oyuncular sokaklarda veya binalarda da savaşabilirler. Avatarların hack'leri size yardımcı olacak özel yeteneklerdir ve bunlar ışınlanma, iyileşme, duvar, görünmezlik, mayın, zırh, açığa çıkma, top ve shockwave'i içerir.