İçeride: Lucasfilm, Star Wars: Knights of the Old Republic’ın sinema uyarlamasını yapmayı planlıyor

İçeride: Lucasfilm, Star Wars: Knights of the Old Republic’ın sinema uyarlamasını yapmayı planlıyor

Son birkaç yıldır çevrimiçi ortamda Star Wars: Knights of the Old Republic adlı kült oyunun çeşitli formatlarda uyarlanacağıyla ilgili dedikodular dolaşıyordu. İlk kez franchise’ın sahipleri olan Lucasfilm şirketi bu fikirden 2019 yılında bahsetmeye başlamıştı, ancak o zamandan beri resmi bir açıklama yapılmamıştı. Bu kadar zaman geçtikten sonra bu düşünceden basitçe vazgeçildiğine inanılıyordu, ancak öyle olmadığı görünüyor. Güvenilir sızıntıların yazarından gelen yeni bir içerik, Lucasfilm’in oyundaki olayları adapte etmeye kararlı olduğunu doğruluyor.

Star Wars: Knights of the Old Republic’ın uyarlanmasına dair yeni bilgileri MyTimeToShineH takma adlı içeriden öğrenildi. Hollywood stüdyolarının planlarını düzenli ve oldukça doğru bir şekilde tanımlayan nadir kullanıcılardan biri. Zamanında Hugh Jackman’ın Wolverine olarak Deadpool üçlemesinde yer alacağını duyurdu.

Sızıntıya göre, Star Wars: Knights of the Old Republic’ın uyarlanması henüz çok erken bir üretim aşamasında. Gerçekte, 2019’dan bu yana durumu değişmedi. Lucasfilm şirketi, adaptasyonun hangi formatta olacağına hala karar veremiyor. Bununla birlikte, bu sefer onların tarafından gerçek bir hazırlık yapılıyor. Şu anda yönetim ekibi bir ekip topluyor ve birkaç şov yürütücüsü adayıyla görüşmeler yapıyor. Onların seçimine bağlı olarak oyunun hangi formatta adapte edileceği belirlenecek.