İçerideki Bilgi: “The Avengers: Kang’s Dynasty” Filminden “Avengers vs. X-Men” Olarak Değiştirildi.

İçerideki Bilgi: “The Avengers: Kang’s Dynasty” Filminden “Avengers vs. X-Men” Olarak Değiştirildi.

Güvenilir sinema içeriden Alex Perez, stüdyo Marvel tarafından gelecek filmi olan Avengers: Kang Dynasty yerine Avengers vs X-Men olarak değiştirmeye karar verildiğini belirtti.

Bunun nedeni Jonathan Majors‘un işten çıkarılması ve stüdyonun Kang’ı ikinci plana koyma isteği oldu. Bununla birlikte stüdyo karakterden tamamen vazgeçmiyor, ancak muhtemelen onunla birlikte film Avengers: Secret Wars‘dan sonra çıkacak ve farklı bir aktör tarafından oynanacak. İlerleyen metin Deadpool and Wolverine filmine spoilerlar içerebilir.

Captain Marvel 2‘de jenerik sonrası sahnede Fox evreninden mutantların dönüşü gösterilirken, Deadpool and Wolverine filminin hikayesi, onun bilgisine göre, Avengers ve X-Men’in Fox evreninden gelen versiyonları arasında bir çatışmaya yol açacaktır. İki evrenin çarpışması yaklaştığı için, her iki takım da kendi dünyalarını kurtarmak için umutsuzca çabalayacak. Deadpool and Wolverine‘de Fox evreninden birçok oyuncunun geri dönüşü gerçekleşecek, aynı zamanda sözleşmeleri yaklaşan Avengers filmlerinde de yer almalarını içerecektir. Ayrıca stüdyo ileride X-Men’e ayrı bir film çıkarmayı planlıyor.