İçeridenci, GTA 6’nın çıkış tarihlerini açıkladı ve oyunun ikinci fragmanının çıkış tarihini belirtti

İçeridenci, GTA 6’nın çıkış tarihlerini açıkladı ve oyunun ikinci fragmanının çıkış tarihini belirtti

Kış tatilinden sonra, çeşitli söylentiler gelecek Grand Theft Auto 6 hakkında ağda daha aktif bir şekilde tartışılmaya başlandı. Rockstar Games stüdyosundan geliştiriciler hala oyunun çıkış tarihini açıklamadılar, ancak medya temsilcilerinin çoğu 2025 yılında bir çıkışı tahmin ediyor. Bugün bu bilgiyi doğrulayan en güvenilir içerden biri oldu ve tanıtım fragmanının kesin açıklamasını yaptı. Bununla birlikte, yeni oyunun tanıtılmasıyla ilgili yapımcıların planları hakkında ek bilgiler de paylaştı.

Bu sızıntının sahibi bugün kullanıcı Dyllie oldu, daha önce GTA 6’ın ilk fragmanıyla ilgili bilgi sızdırıldığında oldukça doğru tahminlerde bulunmuştu. Ancak, bu sefer Rockstar stüdyosu içinde güvenilir bir kaynağı olmadığını belirtti, bu nedenle verilen bilgiler eskimiş veya istenildiğinde değişebilir. Buna göre, içeriden bilgilere göre, Rockstar Games stüdyosu GTA 6’yı 2025’in ilk çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Oyunun yayın tarihi içinde Ocak veya Şubat ayı olarak belirlendi, ancak kesin çıkış tarihleri yalnızca dikkatli bir testten sonra bilinecektir.

İçerden, GTA 6’nın geliştirme sürecinin genel olarak son aşamada olduğunu belirtiyor. Ekip, açık dünyanın cilalanması ve oyun mekaniğinin test edilmesiyle meşgul. Rockstar, geliştirme sürecinin bitiş süreleri konusunda iyimser olduğundan, yakında ikinci fragmanı tanıtmayı planlıyor. Aynı Dyllie‘nin bilgilerine göre, yeni video 2 Nisan’da çıkacak ve açık dünya demonstrasyonuna odaklanacak.