İçki Yasağı Dönemi Strateji Oyunu Empire of Sin Açıklandı

İçki Yasağı Dönemi Strateji Oyunu Empire of Sin Açıklandı

Empire of Sin

Empire of Sin

Nintendo‘nun E3 2019’daki basın toplantısında çok sayıda yeni oyun duyurusu vardı. Bunlardan biri, John ve Brenda Romero tarafından kurulan bağımsız bir stüdyo Romero Games tarafından geliştirilen yeni bir XCOM tarzı strateji oyunu olan Empire of Sin‘di. Fragmanı izleyebilirsiniz.

Empire of Sin Fragman

1920’lerin içki yasağı döneminde Chicago’da yer alan Sin of Empire, hem gerçek tarihi karakterlerden hem de kurgusal modellerden oluşan 14 suç patronundan birinin rolüne sokarak kendi acımasız suç imparatorluğunuzu inşa etmenize yardımcı olur. Resmi web sitesi, “Rastgele oluşturulmuş başlangıç koşullarıyla, oyuncuların hayatta kalmak için adapte olmaları ve rakiplerini geride bırakmaları, silahsızlandırmaları için ne gerekiyorsa yapmaları gerekir.” diye açıklıyor.

Sadık gangsterlerden oluşan bir ekip kurabilir, kumarhaneler, sendikaların korunması veya gizli bar olsun bir iş seçebilir, suç ailenizin bölgesini ve etkisini genişletmek için kendinize bir ad verebilirsiniz. İşler çirkin hale geldiğinde, sıra tabanlı dövüşlerde rakip çetelerle yüzleşebilirsiniz.

Aynı zamanda, schmooze, baskı yapmak, baştan çıkarmak, tehdit etmek veya öldürmek için tam bir karakter kadrosu ile 1920’lerin hareketli Chicago’sunun yaşamını, nefes alan bir eğlencesini vaat ediyor. İttifak kurabilir ve ittifak bozabilir, polise rüşvet verebilir ve rekabette avantaj sağlamak için karaborsaya gidebilirsiniz. Her bir karar, nasıl oynamayı seçtiğinizle size bildirilir. Çünkü çoklu kazanma koşulları, şiddet, iş zekası veya şehir çapında ün kazandırarak zirveye ulaşmanızı sağlar.

Sin of Empire, 2020’de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya sürülecek.