İddia: Hugh Jackman, Tobey Maguire ve Robert Downey Jr. ile “Avengers: Secret Wars” filminde rol almak istiyor

İddia: Hugh Jackman, Tobey Maguire ve Robert Downey Jr. ile “Avengers: Secret Wars” filminde rol almak istiyor

Bugün bir sinema içeriden MyTimeToShineHello ilginç bir bilgi paylaştı Wolverine Hugh Jackman’ın önümüzdeki Deadpool ve Wolverine filminin dışında başka filmlerde olup olmayacağı konusunda veya oyuncunun rolüne tek seferlik dönüşü mü oldu.

İçeriden gelen bilgilere göre, Hugh Jackman, Wolverine rolünü Secret Wars filminde tekrarlayabilir, ancak bu filmde Tobey Maguire ve Robert Downey Jr. gibi diğer karakterler de yer alırsa. Daha önce Jackman, Wolverine’ı ve Iron Man’i aynı ekranda görmek kendi uzun süredir devam eden hayali olduğunu belirtmişti – görünüşe göre, oyuncu planlarından vazgeçmedi.

Secret Wars’da farklı evrenlerden karakterlerin kesinlikle yer alacağı göz önüne alındığında, Robert Downey Jr. tarafından alternatif bir Iron Man’i geri getirmek, oyuncunun isteği varsa, senaryo açısından büyük bir zorluk oluşturmayacak – Marvel zaten Avengers: Endgame’de onun performansıyla bir alternatif Tony Stark’ı gösterdi.

Gerçekten de Kevin Feige’nin planını gerçekleştirmeyi başarırsa, Avengers: Secret Wars, Sony Pictures, 20th Century Studios ve Marvel’in üçünün en ünlü karakterlerinin aynı anda buluşacağı ilk film olacak.