IGN Suicide Squad: Kill the Justice League oyununun kodlarını göndermeyi reddeden Warner’ı eleştirdi.

IGN Suicide Squad: Kill the Justice League oyununun kodlarını göndermeyi reddeden Warner’ı eleştirdi.

Son zamanlarda Warner Bros. Games’in Suicide Squad: Kill the Justice League oyun incelemesi için kod göndermeyeceğini, yani önceden hiçbir incelemenin olmayacağını bildiren birkaç kaynak oldu.

Şimdi sıra IGN portalında, Warner Bros. Games’den oyun kodu almayan ve bu kararı eleştiren portal editörü Destin Legarie’de. Şirketi negatif ön incelemeler nedeniyle kod göndermemekle eleştirdi.

Curse of Osiris’e 5.5/10 puan verdim ve Bungie yine de bize kodlar gönderdi. Warner Bros. Games, olumsuz bir inceleme sonrasında IGN’e inceleme için kod göndermedi, bu sadece komik (ve ben oyunu bile incelemedim). Resmi yayında, bölümlerde görünmeyen karakterler gösterildi ve topluluk yöneticisi oyun sürecine yönelik eleştirileri sildi. Diğer incelemeler de eleştirimle aynı fikirde. Bu hiç iyi görünmüyor.

Warner Bros. Games’e başvurduktan sonra IGN, şirketin oyun kodunu inceleme için sağlamayı reddettiğini iddia ediyor. Sonuç olarak, inceleme normalden daha sonra sitede yayınlanacak, IGN şu anda oyuncuların ön incelemeyi incelemelerini öneriyor.

Suicide Squad: Kill the Justice League, 2 Şubat’ta PlayStation 5, Xbox Series X|S ve Steam’de PC için piyasaya çıkacak. Deluxe Sürümü satın alanlar, erken erişim elde edecek ve 30 Ocak’tan itibaren oynamaya başlayabilecekler.