İki Yeni Overwatch Cadılar Bayramı Skini Ortaya Çıktı

İki Yeni Overwatch Cadılar Bayramı Skini Ortaya Çıktı

İki Yeni Overwatch Cadılar Bayramı Skini

İki Yeni Overwatch Cadılar Bayramı Skini

Overwatch‘ın yıllık Halloween Terror etkinliği neredeyse geldi ve bir kez daha, elinize almak için yeni bir Halloween temalı skin ve diğer kozmetik ürünleri getiriyor. Blizzard Moira, Doomfist ve diğer birkaç karakter için ürkütücü yeni görünümleri sergilerken, bu yılki iki yeni Cadılar Bayramı skinini ortaya çıkardı.

İlk olarak resmi Overwatch Twitter hesabı oyunun kadrosuna, Wrecking Ball’a yeni eklenen bir Halloween skinini ortaya çıkardı. Wrecking Ball, Halloween Terror‘ün önceki örneklerinde olmadığı için, bu ilk Halloween skini işaret ediyor ve makinasını korkutucu, ateşlemeli bir Jack-‘o-lantern haline getiriyor. Göz atabilirsiniz.

Wrecking Ball’un yeni skininin ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra, PlayStation Twitter hesabı, McCree için yeni bir Halloween skinini gösteren bir video paylaştı. Undead McCree olarak adlandırılan bu, silah baskıları soluk tenli ve yeşil gözlerle zombi benzeri bir görünüm verirken, kafatası baskıları onun bandana ve kötülüğünü süslüyor. Göz atabilirsiniz.

Yukarıda bahsedilen iki skinin üzerine, Blizzard daha önce Pharah, Moira, Doomfist ve Widowmaker için yeni Halloween görünümleri ortaya çıkarmıştır. Önceki Halloween Terror etkinliklerinde, bu yeni Legendary skinleri 3,000 kredi karşılığında satın alınabilir. Blizzard ayrıca, Cadılar Bayramı skinlerini etkinliğin önceki örneklerinden indirimli fiyatlarla geri getiriyor.