İlaç, Control 2’nin ve Max Payne’in yeniden yapılanmalarının geliştirilmesini hızlandırdı

İlaç, Control 2’nin ve Max Payne’in yeniden yapılanmalarının geliştirilmesini hızlandırdı

Yeni bir basın bülteninde Remedy şirketi, Control 2 ve Max Payne 1 ve 2’nin yeniden yapımının 2024 yılının ilk yarısında geliştirme aşamasına gireceğini ve her iki proje için geliştirme hızlarının arttığını duyurdu.

Bu konuyla ilgili Remedy şirketinin genel müdürü Tero Virtala şunları söyledi:

Alan Wake 2’nin başarılı piyasaya sürülmesi, diğer oyun projelerimize destek sağladı: Alan Wake 2’nin piyasaya sürülmesinden sonra Condor, Control 2 ve Max Payne 1 ve 2’nin yeniden yapımının geliştirme hızları arttı ve bu projelerin 2024 yılının ilk yarısında geliştirme aşamasına gireceğini bekliyoruz. Şimdi iki sağlam franchise’mız var: Control ve Alan Wake, Remedy Connected Universe evreniyle birbirine bağlıdır. Bu franchise’ların geliştirilmesi ve genişletilmesi, geleceğimizin temel bir parçası olacak.

Geçen yılın ekim ayında Remedy, Control 2’nin hala “konsept kontrolü” aşamasında olduğunu doğruladı, yani o zamandan beri geliştirme süreci önemli ölçüde ilerledi. Aynı zamanda stüdyo, Max Payne 1 ve 2’nin yeniden yapımının “üretim için hazır” aşamasına geçtiğini duyurdu.

Control 2 ve Max Payne 1 ve 2’nin piyasaya sürülme tarihi hakkında henüz bir bilgi olmamasına rağmen, Remedy 2022 yılında bunların muhtemelen 2025 yılına kadar piyasaya sürüleceğini belirtmişti.