İlk FIFA 19 Oynanışı Sızdı

İlk FIFA 19 Oynanışı Sızdı

FIFA 19 Gameplay Sızdı

FIFA 19 Gameplay Sızdı

FIFA 19‘un çıkış tarihi hızla yaklaşıyor, ancak yayıncı EA henüz önemli bir oyun çekimini ortaya çıkarmaya henüz hazır değil. Bununla birlikte FIFA altdizisi üzerinde, WhadaFack isimli kullanıcı tarafından ilk defa oyunu gösteren bir video ortaya çıktı.

Video, Manchester City ve Manchester United arasında PS4’de çalışan bir Europa League karşılaşmasını gösteriyor. Videoda oyunun aktif dokunmatik sistemi ve yeni yorum ekibi gibi yeni özelliklerinin yanı sıra güncellenmiş menü ve taktik seçenekleri de görebilirsiniz.

Ayrıca, Kick Off modunun yeni bir seçenekler paketi ile genişletildiği görülüyor. Maç öncesi menüde, “Long Range” veya “Headers and Volleys” gibi yasaları uygulamanıza izin veren House Rules gibi yeni özellikler gösteriliyor. Ayrıca bir “Best Of” serisine katılmayı seçebilir veya bir Şampiyonlar Ligi veya Avrupa Ligi maçı yapmayı seçebilirsiniz. Son olarak, “Advantage Settings” olarak adlandırılan bir şeyi değiştirmek için bir komut istemi var.

EA’nın, rakibi Konami ve PES‘in on yıldan sonra resmi anlaşmalarının bitmesiyle ilk kez Şampiyonlar Ligi lisansına sahip olacağını biliyoruz. Bu sene FIFA‘ya daha da çok şey geliyor.

FIFA 19, 28 Eylül’de PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, PC ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. En yakın rakibi olan PES 2019, bir ay önce çıkıyor ve Ağustos ayı başında da bir demo alıyor. EA, FIFA 19’un bir demosunun yayınlanmasıyla ilgili henüz bir bilgi paylaşmadı.