İlk WoW: Battle for Azeroth İçerik Güncellemesi

İlk WoW: Battle for Azeroth İçerik Güncellemesi

WoW: Battle for Azeroth Güncellemesi

WoW: Battle for Azeroth Güncellemesi

World of Warcraft‘ın Battle for Azeroth için ilk büyük içerik güncellemesi geldi. Tides of Vengeance şimdi yeni bir Warfront, görevler, miras zırhı, ada keşifleri ve Blizzard’ın uzun süredir devam eden MMO’suna daha fazlasını getirerek, şuan aktif oldu.

Blizzard, resmi WoW web sitesinde açıkladığı gibi, içerik güncellemesinin ana başlığı, oyuncuların mücadele rolüne dayanarak “güçlü kahraman dönüşümlerini” açabilecekleri yepyeni bir Warfront olan Battle for Darkshore‘dur. Geliştirici ayrıca, War Campaign’da bir başka bölümün yanı sıra oyuna yeni görev çizgileri ve World Quests ekledi; ikincisine, Boralus ya da Zuldazar’taki geminize giderek ulaşabilirsiniz.

Bunun üzerine, iki yeni ada keşif turu artık mevcut: Jorundall ve Havenswood. Blizzard, oyuncuların Great Sea’deki çeşitli adaları keşfettiklerinde karşılaşabilecekleri iki yeni etkinlik de ekledi. Hem Jorundall hem de Havenswood, önceki ada keşiflerinin yanı sıra, yeni düşmanlara, başarılara, eşyalara ve satıcılara da sahiptir.

Ayrıca, Tides of Vengeance güncellemesi oyuna yeni bir evcil hayvan savaş zindanı getiriyor: Gnomeregan. Buraya erişmek için, önce 25. seviyeye kadar bir evcil hayvanı yetiştirerek yapabileceğiniz All Growns Up kazanmış olmanız gerekir. Blizzard, cüceler ve kan elfleri için iki yeni miras zırhı seti de ekledi. Bunları elde edebilmek için 120. seviye olmanız ve Ironforge and Silvermoon’da sırasıyla Keep Yer Feet on the Ground ya da Pride of the Sin’dorei görevlerini tamamlamanız gerekir.

WoW web sitesinde, Tides of Vengeance güncellemeleri için tam yama notlarını bulabilirsiniz. Yakın gelecekte MMO’ya giden yolda daha fazla içerik var. 22 Ocak’tan itibaren oyuncular yeni bir baskında, Battle of Dazar’alor’na katılabilecekler. Baskın, PvP ve Mythic Keystone Dungeons’un 2. Sezonunun başlangıcına kadar gelecek.