Incredible Mandy Ücretsiz Demo ile Steam’e Geliyor

Incredible Mandy Ücretsiz Demo ile Steam’e Geliyor

Incredible Mandy Ücretsiz Demo

Incredible Mandy Ücretsiz Demo

Incredible Mandy, trajik bir kazanın ardından sakladıkları hatıraların kilidini açması gereken bir kız ve erkek kardeşin hayalleri hakkında hoş görünümlü bir platform-macerasıdır. Travmanın bir sonucu olarak elini bırakmayan Mandy‘nin kardeşi, ışığın Excalibur’unu, kız kardeşi rehberliğinde tuhaf, güzel rüya dünyaları boyunca yolculuk ederken kullandığı “pozitif iktidarın sembolü” olarak gösterebilir.

Bu inkar edilemez belirsiz bir tanımlamadır ve Steam‘de “Dağ zirvelerinden derin kanyonlara, deniz kıyılarından gizli koridorlara, ipuçlarını aramak ve yenilikçi bulmacaları çözmek; elinizde kılıç ve ezici düşmanlara meydan okumak için zihninizin bilgelik kullanın.” denilir.

Netlik eksikliği, büyük ölçüde indirilebilir bir demo tarafından hazırlanmakta, bu sayede aldığınız şey hakkında biraz meraklı olsanız bile, onu ele geçirip risksiz ve dengesiz bir şekilde deneyebilirsiniz. Oyunu biraz deneyimledikten sonra çok umut verici görünüyor.

Demodan ilerlemenin tam oyuna taşınmayacağını unutmayın: geliştirici Dotoyou, içeriğin ve sunulduğu düzen arasında farklılıklar bulunduğunu, böylece oyunları kaydetmenin imkânsız olduğunu söyledi. Tam oyunun, her biri bir bulmaca seviyesi ve patron dövüşü olan sekiz benzersiz bölüme sahip olacak. Eğer yok etmekten çok keşif yapmaya odaklıysanız, bir kaşif modu seçeneği savaşı büyük ölçüde basitleştirmeyi vaat ediyor, böylece geziye odaklanabilirsiniz. Oyunu denemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.