Indiana Jones ve Büyük Daire: Muhtemelen Fiziksel Medyalarda da Kullanılabilir

Indiana Jones ve Büyük Daire: Muhtemelen Fiziksel Medyalarda da Kullanılabilir

Oyun bölümünde son günlerde yaygınlaşan işten çıkarmalar dalgası çerçevesinde, Microsoft da Xbox için fiziksel oyun sürümlerini satma departmanında kısıntılar yaptı ve bu da perakende formatının geleceğine gölge düşürdü. Acaba Microsoft, disklerdeki özel oyunlara veda etmeye mi karar verdi? En azından Indiana Jones and the Great Circle için bu tür bir perspektif yok.

Aslında, İtalyan GameStop bölümü resmi sitesinde yakın zamanda Indiana Jones and the Ancient Circle’ın fiziksel sürümünün ön siparişlerini açtı ve fiyatını 80,98 euro olarak belirtti. Tabii ki, şu anda Indiana Jones’un yeni macerasının resmi bir çıkış tarihi yok ve GameStop sadece 31 Aralık 2024’ü işaret etti.

Daha fazla haber beklerken, Microsoft’un en azından bazı ana oyunları için perakendeyi terk etmeye niyetlenmediği önemli bir sinyal. Indiana Jones’un adı geniş bir izleyici kitlesini çekiyor, bu yüzden birçok hayran ve koleksiyoncu oyunu disk formatında satın almak isteyecektir, Xbox Game Pass’te bulunabilir olmasını görmezden gelerek.

Öte yandan, Senua’s Saga Hellblade 2 sadece dijital olarak sunulacak. Ve Microsoft artık dijital teknolojilere daha fazla yönelse de, en azından şu an için perakendeyi terk etmesi, gerçek bir şeyleri ellerinde tutmaya alışkın olan oyun severlerin sevincine kalmış, gözden kaçmamış durumda.