Indie geliştiriciler, parkur ve zeki yapay zeka ile Unreal Engine 5 üzerinde yeni üçüncü şahıs aksiyon atıcısını tanıttı.

Indie geliştiriciler, parkur ve zeki yapay zeka ile Unreal Engine 5 üzerinde yeni üçüncü şahıs aksiyon atıcısını tanıttı.

Birkaç kişiden oluşan bağımsız bir geliştirici ekibi, oyunculara en gelişmiş zeka ile düşmanlara karşı eşsiz bir aksiyon nişancısı sunmayı hedefledi. Bu hayalini gerçekleştirmeyi umdukları ilk proje olan Project Deniz’in kod adıyla zaten bir yıldan uzun süredir geliştirildiğini ve şu anda yazarların oyun sürecinin ana özelliklerini gösterebileceğini görebiliriz.

Project Deniz, geliştiriciler tarafından çok yoğun bir aksiyon nişancısı olarak ve etkileyici bir hikaye ile tanıtılmaktadır. Proje henüz erken geliştirme aşamasındadır, ancak yazarlar Unreal Engine 5’in olanaklarını kullanarak işi bitirmeyi kesinlikle amaçlıyor.

Aksiyon nişancısı şu anda gelişmiş ve derin yapay zeka sistemi ile övünebilir ve bu sistem düşmanların davranışlarından sorumlu olacaktır. Ayrıca oyun, parkur, gerçekçi ateş etme ve hoş bir ana karakteri uygulamaya başlamıştır.

Yaratıcılar, ilham kaynağı olarak yankı uyandıran Bright Memory Infinite aksiyonunu kullanıyor. Project Deniz, kadın karaktere odaklanan bir ekşenin daha gerçekçi bir versiyonu olacaktır.