Instagram’a Yalnızca Metin Modu Hikayeleri Yayınlama Modu Geldi

Instagram’a Yalnızca Metin Modu Hikayeleri Yayınlama Modu Geldi

Instagram Metin Modu Hikayeleri

Instagram Metin Modu Hikayeleri

Bir süre denendikten sonra, Instagram artık isterseniz sadece metin modu hikayeler yayınlayabilme özelliği alıyor. Fotoğraf veya videoya ihtiyaç duymadan yaratıcı metin stilleri ve geçmişleri ile hikayeleri paylaşmanın yeni bir yoludur.

Normal hikayelerde olduğu gibi, kamerayı Instagram uygulamasında açtığınızda, kayıt düğmesinin altında “Normal” seçeneğinin yanında “Yazı” seçeneğini görürsünüz. Paylaşmak istediğiniz herhangi bir şeyi yazmak için “Yaz” simgesine dokunun. Ardından farklı arka plan renkleri seçebilir, kelimeleri ve cümleleri vurgulayabilir veya arka plan fotoğrafı ekleyebilirsiniz.

Normal öykülerde olduğu gibi, sadece salt metin modu hikayeleri 24 saat sonra kaybolur. Şirket, “en sevdiğiniz sözler, akıl almaz bir düşünce veya rastgele bir fikir gibi aklınıza gelen her şeyi yazabiliyor ve görünüm ve hisleri değiştirmek için farklı stillerle oynayabilirsiniz” diyor. En yeni özellik ile güncelleme hem Android hem de iOS için sürüm numarası 30 ile kullanılabilir. Instagram son zamanlarda “Hareket Durumunu Göster” yayınladı ve bir kullanıcının en son ne zaman aktif olduğunu görülmesine izin verdi.

Kaynak: 1