Insurgency: Sandstorm Güncellemesi Beş Yeni Silah ve Mod Oynatma Listesi Ekliyor

Insurgency: Sandstorm Güncellemesi Beş Yeni Silah ve Mod Oynatma Listesi Ekliyor

Insurgency: Sandstorm Güncellemesi

Insurgency: Sandstorm Güncellemesi

Insurgency: Sandstorm çok gürültülü, çok gergin askeri nişancı bu hafta ilk büyük güncellemesini aldı. Yeni oyun modları ve beş yeni silahla askerler ve isyancılar arasındaki savaşları ve rekabetçi maçlara bazı ayarlar vaat ediyor.

Güncellemenin en önemli özelliği, arcade oynatma listesidir. Sonunda, takım deathmatch’ten başlayarak bir sürü mod ve yeni kurallar içerecektir. Her ekibin en çok öldürmeyi netleştirmeye çalıştığı basit bir moddur. Aynı zamanda hizip kısıtlamalarından feragat eder ve hayalinizdeki yükü daha kolay inşa etmeniz için size ilave tedarik noktaları sunar.

Artan arzı, normalde belirli bir grupla sınırlı olan beş yeni silah için harcayabileceksiniz. Karargah mücadeleleri için yeni MP5’lerden birini isteyeceksiniz. A2 ve A5’in her ikisi de düşük kalibreli tabancalardır, böylece geri tepme ile size vurmayacaklar. İki yeni makineli tüfek M240B yüksek kalibreli hasara sahipken, MG3 “saçma” bir ateş oranına sahipken daha büyük bir demet oluşturuyor. Ayrıca PF940 tabancasını, 31 mermi sıkıştırabilmenizi sağlayan yüksek kapasiteli bir şarjör yükseltmesiyle birlikte gelen yükünüze ekleyebilirsiniz.

Güncellemeye ayrıca flashbang geliştirmeleri, yeni kozmetik ürünler, oyuncuları topluluk sunucularından atma yeteneği ve rekabetçi tie-breaker’lar da dahildir. Tüm yama notlarına buradan göz atabilirsiniz. Oyunu isterseniz aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Insurgency: Sandstorm İndir