iOS: Bugünün Ücretsiz Uygulamaları – 19.02.2019

iOS: Bugünün Ücretsiz Uygulamaları – 19.02.2019

1. Remote KeyPad for Mac

1. Remote KeyPad for Mac

İPhone veya iPad’inizi Mac klavyenizin kablosuz uzantısına çevirin. Mac klavyenize özel sayılar, oklar ve diğer bloklar ekleyin. Bugüne özel ücretsiz olarak alabileceğiniz uygulama sayesinde neden yanınızda taşımanız gereken ek donanımları satın alasınız?

Remote KeyPad for Mac

2. Remote Drive for Mac

2. Remote Drive for Mac

İPhone’unuzu veya iPad’inizi Mac’iniz için kablosuz flash sürücüye dönüştürün. Mac dosyalarınıza tam erişime sahip olun – evinizdeki herhangi bir yerdeki videoları izlemek, fotoğraf ve belgeleri görüntülemek için iOS aygıtınızı kullanın.

Remote Drive for Mac

3. CALC Swift

3. CALC Swift

CALC Swift ile matematiğinizi boşa harcamayın! Günlük matematiğinizi kendi benzersiz tarzınızla hızlı bir şekilde çözmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır

CALC Swift

4. Alloy – launcher and automator

4. Alloy - launcher and automator

Her gün aynı etkinlikleri yapmak için tonlarca uygulama kullanmaktan bıktınız mı? “Alloy – launcher and automator” hayatınızı kolaylaştırmak için bir çözüm sunuyor – bir dokunuşla hemen hemen her şeyi tek bir uygulamada yapabilirsiniz.

Alloy – launcher and automator

5. i Live – Gold Edition

5. i Live - Gold Edition

“i Live” şimdiye kadar yaratılmış en yenilikçi ve gerçekçi yaşam simülatörüdür. Animasyon, dinamik aydınlatma, gölgeler ve gerçek zamanlılık için 5000’den fazla kare kullanıldı! Şimdi “i Live” yükleyin ve cihazınıza bir ‘ruh’ verin.

i Live – Gold Edition

6. iDevice – Check device

6. iDevice - Check device

Cihazını kontrol et!

Cihazınızın özelliklerini keşfetmek için en eksiksiz ve zarif uygulamayı dene, iDevice! Cihazınızın Performansını izleyebilecek, gerçek zamanlı CPU kullanım grafiklerini izleyebilecek ve cihazınız hakkında daha fazlasını keşfedebileceksiniz.

İPhone, iPad ve iPod Touch için bir sistem monitörü ve tanı aracıdır.

iDevice – Check device