IOTA’nın Kurucusu Türkiye’ye Gelecek

IOTA’nın Kurucusu Türkiye’ye Gelecek

IOTA’nın Kurucusu Türkiye’ye Geliyor

IOTA'nın Kurucusu Türkiye'ye Geliyor

Bir çok kişi piyasayı Bitcoin odaklı bilse de aslında bir çok kripto para birimi var. Neredeyse her gün de yenileri ekleniyor. Bu da takip etmeyi zorlaştırıyor.

Bu altcoin dediğimiz kripto para birimlerinden biri de IOTA. IOTA’yı diğerlerinden farklı yapan özelliği ise Tangle isminde bir yazılım sistemi kullanmasıdır. Bitcoin’in ardından gelen güçlü altcoinlerden biri olarak görülmektedir. Şu sıralar epey tartışmalara neden olsa da uzmanlar uzun vadede IOTA’nın değerinin artacağı görüşündeler.

Blok zinciri yerine Tangle sistemini kullanan bu sistemin arkasındaki isim ise Dominik Schiener. Dominik Schiener bu ay İstanbul Teknik Üniversitesi’nde düzenlenecek olan 25. İTÜ EMÖS etkinliğine katılacak. İTÜ EMÖS etkinliği özellikle internet olmak üzere diğer endüstriyel alanlarda da faliyet gösteren yönetici, bankacı ve bilişim uzmanlarını öğrenciler ile buluşturacak.

Etkinlik 30 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Dominik Schiener ise 1 Şubat, saat 16.10 ile 16.40 arasındaki oturumda konuşmacı olarak yer alacak.

IOTA hakkında daha detaylı bilgi için “IOTA Nasıl Alınır?” makalemizi inceleyebilirsiniz.

Kaynak: 1