Iron Harvest, Steam'de Demo Olarak Yayınlanacak

Iron Harvest, Steam'de Demo Olarak Yayınlanacak

 King Art Games tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafınfan PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliştirilen efsane strateji oyunlarından Iron Harvest, 1 Eylül 2020'de tam sürümü yayınlanacak. Ancak 16-22 Haziran tarihleri arasında günümüzün popüler çevrimiçi oyun platformlarından biri olan Steam'de demo olarak yayınlanacak. 

 1920 yılında geçen oyunun hikayesinde gerçek zamanlı bir strateji oyunu bizleri bekliyor. 1 Eylül 2020'de konsol ve PC platformları için piyasaya çıkması beklenen efsane strateji oyunu Iron Harvest'i bekleyemem diyen oyunseverler için oyunun demo hali 16-22 Haziran tarihleri arasında Steam üzerinden yayınlanacak. 

 Eylül ayında çıkacak olan Iron Harvest, Steam Oyun Festivalinde tanıtılması bekleniyor. 16 Haziran saat 20:00'dan 22 Haziran'a kadar oynanabilecek olan gerçek zamanlı strateji oyunu Iron Harvest, 1920'leri konu alacak olan bir hikayeye sahip olacak. I. Dünya Savaşı'nı konu alacak olan oyunda ilginç olan bazı ayrıntılar göze çarpacak. Dev robotların yer aldığı strateji oyununda Avrupa savaşın yükünü omuzlarından atmaya çalışırken çiftçiler gerçekleşmiş olan bu büyük savaş sonrası devasa robotların kalıntılarına rastlamasıyla olaylar karmaşık bir hal almaya başlayacak. 

 Dünyanın kontrolünü ele geçirmek isteyen robotlardan oluşan ittifak grubu, insanlar için yeni bir tehdit oluşturmaya başlayacak. Steam üzerinden 1 Eylül 2020 Haziran tarihinde yayınlanması beklenen gerçek zamanlı strateji oyunu Iron Harvest,  PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak. Oyun Steam'de 92 TL gibi bir fiyat etiketiyle ön sparişe sunulacak. Ön sparişten önce 16-22 Haziran tarihleri arasında ise oyunun demo hali oynanabilir olacak.