İşte ilk Middle Earth: Shadow of War fragmanı ve Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Şey

İşte ilk Middle Earth: Shadow of War fragmanı ve Hakkında Bilmeniz Gereken 5 Şey

İşte fragmanı:

Şimdide detaylar geliyor;

 

Shadow of War YeniBir Yüzük Sunuyor

Shadow of War, ‘’İnsanlığın Sonu’’ adlı bölümde orklara karşı savaşan bir hayaletin sahip olduğu ve Talion/Celebrimbor tarafından dövülmüş yeni bir güç yüzüğünü göz önüne çıkarıyor. Yine, olaylar Hobbit ile Yüzüklerin Efendisi arasındaki 60 yıllık boşlukta gerçekleşir.

 

Sauron Shadow of War’da

Fragmanda da görüldüğü üzere resmi olarak alınan bilgide, Shadow of War Orta Dünya için anıtsal bir savaştan, Sauron ve Nazgulları da dahil olmak üzere en ölümcül düşmanlarla yüzleşmekten bahsediliyor. Bu bilgi aynı zamanda “epik kahramanları ve kötü adamları, orijinal düşmanları,daha fazla kişilik ve anlatılmamış hikayelerle karakterlerin yeni bir dökümünü vaat ediyor. Balrog’ ta açıkça fragmanda görülmekte.

 

Shadow of War’ ın Nemesis Sistemi Dünyayı Etkilemekte

Nemesis sistemi geri döndü ancak bu sefer “Shadow of War” da karakterlerden ve çevrelerden etkilenen “tüm dünyayı”kapsayacak. Her şey oyuncunun eylemleri ve kararlarıyla şekillenecek ve her oyun deneyimine özgü kişisel eşsiz bir dünya yaratacak.

 

..ve yeni Nemesis Kaleleri

Yeni Nemesis sistemi ayrıca Nemesis Kaleleri’ni de ekliyor.Bu kaleler görünüşe bakılırsa oyuncuların “dinamik kaleleri fethetmek için farklı stratejilerden faydalanmalarına” olanak tanıyacak. Bu bağlamda kişiselleştirilmiş dünyalardan ve benzersiz ork ordusundan tekrar bahsediliyor.

 

Shadow Of War DahaFazla Film Yerini Ziyaret Edecek

Önceki oyunun filmle aynı yerlerde olmasına dikkat edildi,birkaç yer adı paylaşıldı da fakat bunların hiç biri hemen tanınabilecek yerler değildi. Shadow of War bu oyunda daha fazla ikonik bölge vaadi veriyor. Bu da şu anlama geliyor: sanırım her yerde kahverengi tarlalardan daha fazlası olacak

8 Mart’ta oyunun gösterimi olacak, o zaman detaylıca bakabileceksiniz.