It Takes Two için R.G. MVO tarafından Rusça seslendirme yayınlandı

It Takes Two için R.G. MVO tarafından Rusça seslendirme yayınlandı

Yalnızca kısa bir süre önce R.G. MVO dublaj stüdyosu, It Takes Two oyunu için Rusça dublaj yapılacağını duyurdu ve bugün, sadece iki aydan az bir süre sonra, stüdyo resmi olarak seslendirmenin tamamlandığını ve indirmeye hazır olduğunu açıkladı.

“Yaklaşık iki ay önce, harika bir işbirliği oyunu olan It Takes Two için Rusça dublaj yapılacağını duyurduk. Ve muhtemelen şaşıracaksınız ama gerçekten yapıldı. Evet, doğru, bu tam bu yazıda, bugün, tam olarak güzel It Takes Two adlı iki kişilik macera için yerelleştirmemizin çıkışı gerçekleşti!!!

Bu kadar hızlı mı?! Nasıl başardınız?! Bu kadar hızlı bir çıkışa ne sebep oldu?!
Cevap çok basit, arkadaşlar! Çünkü bu sadece…

İŞ-BİR-LİĞ-İ! İŞBİRLİĞİ!!!

Proje koordinatörleri, çevirmenler, ses kayıt stüdyoları, yönetmenler, oyuncular, programcılar, ses mühendisleri ve yerelleştirmeye katılan herkes arasındaki işbirliği! Bu yüzden uzun uzun anlatmayalım, size indirme linklerini, çıkış fragmanını ve projeye dahil olan herkesin listesini verelim ve siz kendiniz her şeyi değerlendirin ve yorumunuzu yapın. İyi eğlenceler!” – R.G. MVO grubu yazdı

Oyundaki roller şu şekilde seslendirildi: Cody – Konstantin Karasik, May – Veronika Sarkisova, Doktor Hakim – Petr “Glantz” Ivashchenko, Rose – Dilyara Khamitova ve diğerleri.

It Takes Two 2021 yılında piyasaya sürüldü ve eleştirmenlerden mükemmel notlar aldı: Oyunun Metacritic puanı 88. Oyunun birçok “Yılın Oyunu” ödülü bulunmaktadır: çeşitli oyun yayınlarından 88’den fazla ödül aldı.