Jagged Alliance 3 için 1.5 Yaması, Modlama için “Kapsamlı” ve “Güçlü” Araçlar Sunuyor

Jagged Alliance 3 için 1.5 Yaması, Modlama için “Kapsamlı” ve “Güçlü” Araçlar Sunuyor

THQ Nordic ve Haemimont Games, Jagged Alliance 3 için 1.5 güncellemesini yayınladı ve strateji tabanlı rol yapma oyununu modifiye etme fırsatını bekliyorsanız, bu güncelleme tam size göre.

Oyun, geçen yıl temmuz ayında PC’de ve kasım ayında konsollarda piyasaya sürüldü ve yayınlanmasının ardından birçok içerik güncellemesi aldı, ancak bu güncelleme, kendi içeriklerini Jagged Alliance 3 için oluşturmak isteyen herkesi ilgilendirmelidir.

Resmi notlara göre, bu güncellemeyle birlikte “oyun geliştirilirken kullanılan birçok öğenin birçoğunu içeren modlama için güçlü araçlar sunulmaktadır.” Bu modlama araçları sayesinde Jagged Alliance 3 için kampanyalar oluşturabilir, haritaları düzenleyebilir, özel görevler oluşturabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.

Yeni güncelleme ile birlikte on yeni oyun kuralı da eklenmiştir, bunların birçoğu Jagged Alliance 3’ün oynanışını biraz daha zorlaştırmayı amaçlamaktadır.

Yeni kurallar arasında, askerlerin seviye atlamasını yavaşlatan “Hard Lessons” ve sert hava koşullarının olasılığını artıran “Under the Weather” gibi kurallar bulunmaktadır. Ayrıca, oyunda birkaç hata da düzeltildi.

Eylül 2021’de duyurulan oyun, Jagged Alliance serisinin yaratıcısı Ian Currie gözetiminde geliştirilmiş olup, Currie oyunun “ilk günden itibaren” oluşturulmasına katılmıştır.

Beklenildiği gibi, Jagged Alliance oyunundan, üçüncü oyununda bir ekip paralara komuta edecek, onları tehlikeli taktiksel görevlere gönderecek ve gerçek silahlarla donatacaksınız.

Jagged Alliance 3’ü şu anda PC, PlayStation ve Xbox üzerinden satın alabilirsiniz.