James Gunn, Grant Gustin ile çalışmayı istediği söyledi.

James Gunn, Grant Gustin ile çalışmayı istediği söyledi.

Son zamanlarda CW kanalında The Flash dizisinin 9 sezonunda Flash’ı canlandıran oyuncu Grant Gustin, DC sinematik evreninin yeniden başlatılmasında bulunan James Gunn tarafından artık karakteri tekrar oynamaya hazır olduğunu belirtti. Oyuncu, bir teklif gelirse bu role seve seve kabul edeceğini söyledi.

Bir hayran, James Gunn’a Gustin’i DCU’da Flash rolü için almasını istedi. Yönetmen, Gustin’in çok yetenekli bir oyuncu olduğunu düşündüğünü ancak şu anda DC projesinde yer almadığını belirtti. Ancak yönetmen, bu oyuncuyla bir gün çalışmayı çok istediğini ekledi. Bu da Gustin’e gelecekte DC sinematik evrenine katılma olasılığı sağlıyor, ancak bu Barry Allen olacak mı yoksa başka bir karakter mi olacak bilinmiyor. Screenrant yayını, Grant Gustin’in ilk Flash karakteri Jay Garrick’i canlandırma rolü için çağrılabileceğini düşünüyor.

2023’te Flash filmi ve Ezra Miller ile ilgili sürekli skandalların kötü gişe hasılatları göz önüne alındığında, karakterin neredeyse kesinlikle yeniden oyuncu seçimi ile karşı karşıya kalması bekleniyor, ancak Grant Gustin’in bu rolü alıp almayacağı henüz belirsiz.