James Gunn, “Superman: Legacy” filminin oyuncu kadrosunun ilk fotoğrafını paylaştı.

James Gunn, “Superman: Legacy” filminin oyuncu kadrosunun ilk fotoğrafını paylaştı.

Yönetmen James Gunn, “Superman: Legacy” filminin oyuncu kadrosunun ilk tam fotoğrafını paylaştı ve bunda Nicholas Hoult’un Lex Luthor’u canlandırışını hayranlarına ilk kez sundu.

Fotoğrafta, Holt’un kafasının tıraşlı olduğunu görüyoruz, bu da Superman’ın klasik kötü karakterine hayranlar için bir ilk gerçek bakış olma özelliği taşıyor. Fotoğrafta ayrıca Nathan Fillion [Green Lantern], Isabela Merced, Rachel Brosnahan [Lois Lane], David Corenswet [Superman / Clark Kent] ve diğer dikkat çeken yüzleri de görebilirsiniz.

Filmin üretimine yaklaşırken, “Superman: Legacy” filminin oyuncu kadrosu hakkında oldukça fazla bilgi edindik. Diğer şeylerin yanı sıra, Batman’ın filmin içinde olmayacağını biliyoruz. Ayrıca, Melanie Olcott’un Supergirl’ü oynayacağını biliyoruz, ancak henüz “Superman Legacy” de görünüp görünmeyeceği belirsiz, özellikle de Gunn’ın süper kahraman filmlerinde “küçük rol” konusunda şikayet ettiği düşünülürse.

Her durumda, “Superman: Legacy” filminin çekimleri Nisan ayında başlayacak ve yaklaşık olarak Ağustos ayında bitecek. Filmin şu anda 11 Temmuz 2025 tarihinde yayınlanması planlanmaktadır.