James McAvoy’un psikolojik gerilim filminin yapımı, yeni duyurulan oyuncu kadrosuyla başlıyor.

James McAvoy’un psikolojik gerilim filminin yapımı, yeni duyurulan oyuncu kadrosuyla başlıyor.

Studiocanal ve The Picture Company tarafından yapılan yeni psikolojik gerilim filmi “Kontrol”, James McAvoy’un başrolde olduğu bir yapım sürecine başlıyor. Deadline ayrıca, filmin oyuncu kadrosunu tamamlayacak oyuncuların listesini de yayınladı. McAvoy ve Julianne Moore’un yanı sıra oyuncu kadrosuna, “Canavara Uyanma” filmiyle tanınan Sarah Bolger, “Ted Lasso” ile tanınan Nick Mohammed, “Victoria” dizisiyle tanınan Jenna Coleman ve “Andor” ile tanınan Kyle Soller de katılıyor. Film, Bruce Willis’li aksiyon komedisi “RED” ile tanınan yönetmen Robert Schwentke tarafından yönetilecek.

Sinopsis (Deadline’a göre): “Film, bir sabah gizemli bir sesin kafasında duyulmasıyla uyanan endişeli bir doktor etrafında dönüyor. Gerçekliği artık sorgulanan doktora, ses takip etmesi gereken bir dizi artan talep sunar; aksi takdirde yıkıcı sonuçlar ortaya çıkar.” Julianne Moore’un karakterinin, McAvoy’un karakteri Dr. Conway’e karşı mücadele ettiği gizemli bir varlık olduğu biliniyor.

Kesinlikle emin olabileceğiniz tek şey, James McAvoy’un oyunculuk performansıdır; çünkü “Parça” adlı gerilim filminde şizofreni hastalığı olan bir karakteri olağanüstü bir şekilde canlandırmıştı.