Jon Bernthal‘ın röportajı gerçekleşti, burada “Daredevil: Yeniden Doğuş” üzerine çalışmalarından bahsetti.
Oyuncu, Punisher rolüne geri dönüş teklifini başta reddettiğini çünkü karakterin hikayesinin anlamsız göründüğünü belirtti. Oyuncu, Punisher’ın geri dönüş planının başlangıçta üzerinde bir etki yaratmadığını hatırlıyor.
Onların Frank’ten ne istediğini ve Frank’in o versiyonunu görmedim. Bu benim için özel bir anlam ifade etmiyordu ve bunun hayranları memnun etmeyeceğini ve karakterden beklentilere uymayacağını düşündüm. Benim gerçekten yapmak istediğim bir şey değildi. Bu yüzden reddettim.
Seri başlangıçta yumuşak bir yeniden başlatma olarak planlanmıştı. “Daredevil: Yeniden Doğuş”un altı bölümünün çekimlerinin ardından Marvel, “Punisher”ın şovmeni Dario Scardapane‘i çağırarak seriyi kökten değiştirme kararı aldı. Yeni versiyon çok daha karanlık ve kanlı hale geldi, ayrıca Netflix’in orijinal dizisinden bir dizi karakter geri getirildi.
Yenilikçi fikirler ve Punisher’a yönelik daha gerçekçi bir bakış açısı, Bernthal’ı geri dönmesi için ikna etti.
Beni konuşmaya dahil ettiler. Frank’in psikolojik ve fiziksel durumu hakkında gerçekten detaylı bir şekilde konuştuk.
Bernthal, ayrıca Reinaldo Marcus Green ile birlikte senaryosunu yazdığı, Punisher’ı daha detaylı inceleme fırsatı sunacak yaklaşan özel bölümden de bahsetti:
Anlatmak istediğimiz hikaye, bence gerçekten özel. Bu, içgüdüsel, psikolojik olarak karmaşık, amansız, merhametsiz bir Frank versiyonu, burada izleyicilere sırtını dönüyor.
Büyük ihtimalle Punisher özel bölümü 2026 yılında yayınlanacak.