“John Wick” yıldızı, “Ballerina” olaylarının dördüncü film öncesinde gerçekleştiğini neden anlattı.

“John Wick” yıldızı, “Ballerina” olaylarının dördüncü film öncesinde gerçekleştiğini neden anlattı.

“John Wick” serisinde Winston’ı canlandıran Ian McShane, yakın tarihli bir Collider röportajında, “Balerina” spin-off’unun olaylarının “John Wick 4” olaylarından önce gerçekleştiğini ve gelebilecek beşinci bir film için heyecanı korumak amacıyla olduğunu söyledi.

“Bu film, her şeyin ‘John Wick 3’ ile ‘John Wick 4’ arasında gerçekleştiği için, onda yine Keanu oynuyor. Bu yüzden ‘Balerina’yı ‘John Wick 4’ün hemen ardından yapmak istemedik, çünkü o zaman insanlar sosyal medyada şöyle yazmaya başlar: ‘Oh, hala yaşıyor! Bir sonraki sefer ne yapacak? “John Wick 5″ olacak mı?!’. Bu şekilde ‘John Wick 5’ olmayabilir gibi bir algıyı koruyabiliriz.” – McShane anlattı.

“Balerina” filminde başrolü Ana de Armas oynayacak. Bu film, Keanu Reeves’in başrolde olduğu uzun metrajlı filmlerin başarısını genişletmek ve “John Wick” evrenini güçlendirmek için yapılmıştır.

Oyuncu kadrosunda ayrıca Angelica Huston, Ian McShane, Lance Reddick, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno ve Keanu Reeves bulunmaktadır. Filmin yönetmeni Len Wiseman (“Underworld”) olacak.

“Balerina”nın prömiyeri 7 Haziran 2024 tarihinde planlanmıştır.