Just Cause 3 Yeni Oyun Modu Eklendi!

Just Cause 3 Yeni Oyun Modu Eklendi!

Açık bir dünyadaki Aksiyon Oyunu Just Cause 3’e çok oyunculu destek sunan bir mod PC’de artık mevcut.

JC3: MP olarak bilinen mod, yüzlerce oyuncuya rekabet edebilir veya işbirliği içinde oynamak için tek bir sunucuda bir araya gelmelerini sağlar. Dünyayı birlikte keşfedebilir, yok edebilir veya ırk, ölüm maçı ve diğer etkinliklerde yer alabilirsiniz. Modun ilk önce beta sürümüne girdiği geçen ay çıkan bir römork:

Mod ile ilgili çalışmalar henüz tamamlanmadı; Bir SSS steam çıkışının sonunda olacağını bildiriyor. Şimdilik, yalnızca modu indirmeniz ve yeni başlatıcıyı çalıştırmanız gerekir. Sistem gereksinimleri temel oyundakinden farklı değildir; Oynamak için yalnızca Steam’deki oyunun bir kopyasına ihtiyacınız olacak.

Daha önce çok oyunculu Just Cause 3 için olmaz gibi görünüyordu. 2014’te inanılmaz derecede eğlenceli Just Cause 2 çok oyunculu modun ekibi Just Cause 3’ün takibini açıkladı. Daha sonra geçen yaz geliştirici Cameron Foote tarafından duyurulduğu zaman iptal edildi Serisi geliştirici Avalanche Studios tarafından kiralanmıştı. Bu nedenle, JC3-MP adındaki modundaki gelişme sona erdi. Ilgisiz JC3: MP projesi şimdi yerini alıyor.