Just Cause Serisinin Yazarı, Yeni Oyununda Heyecan Verici Araba Kovalamacalarına İşaret Ediyor

Just Cause Serisinin Yazarı, Yeni Oyununda Heyecan Verici Araba Kovalamacalarına İşaret Ediyor

Dizinin deneyimli oyun tasarımcısı ve Just Cause serisinin yaratıcısı Christopher Sundberg doğup büyüdüğü Avalanche stüdyosunu 2019 yılında terk etti ve bağımsız bir şekilde yola çıktı. Hemen ardından, diğer oyun endüstrisi veteranlarıyla birlikte Liquid Swords stüdyosu altında Unreal Engine 5 ile dünyanın ilk karanlık hikayeli açık dünya aksiyon oyununu yaratmak için bir araya geldi. Stüdyonun iddialı projesi bu yıl içinde tanıtılabilir, Sundberg’in sosyal medya aktivitesi bunu işaret ediyor.

Uzun bir süredir Christopher Sundberg, gelecek oyunu hakkında sosyal medya üzerinden oyunculara çok daha sık hatırlatmaya başladı. Geliştirici henüz projenin tüm detaylarını açıklamaya hazır değil, ancak oyunun genişliği ve olanakları konusundaki vaatleriyle merak uyandırıyor. Liquid Swords projesinin temel özelliklerinden birinin araba kovalamacaları olacağı anlaşılıyor. Sundberg’in dediğine göre, ekibi en şaşırtıcı kovalamacaları, araç hasarlarını ve benzersiz olayları gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Oyun tasarımcısı, Liquid Swords’un ilk oyununun hala 2026 yılında piyasaya sürülmeyi planladığını doğruladı. Stüdyonun öncelikli platformları olarak PC, PS5 ve Xbox Series X’i seçti.