Justice League Filmi Wonder Woman Versiyonu Fragmanı

Justice League Filmi Wonder Woman Versiyonu Fragmanı

Justice League Wonder Woman

Justice League Wonder Woman

Bir başka Justice League karakteri fragmanı yayınlandı. Bu kez, Wonder Woman (Gal Gadot) dikkat çekiyor. Daha önce, hem Aquaman (Jason Momoa) hem de Cyborg’a (Ray Fisher) süper kahraman ekip filmindeki rolleriyle ilgili fikir vererek kendi özelliklerini tanıtmıştı.

Wonder Woman’ın Adalet Ligi‘ndeki rolünün, anlaşılması oldukça kolaydır. Gadot şu şeklide açıklıyor; “O takımın yapıştırıcısıdır. O herkesi bir yapar. Herkesi daha güçlü ve yetenekli hissettirir.” Sonuçta Diana Prince, Wonder Woman bağımsız filminde yaptığı gibi, bir grup insanı bir araya getirerek kötülüğe karşı güçlerini birleştiriyor. Ama bu kez toplayacağı takım süper güçlere sahip. 

Justice League Wonder Woman Fragmanı

Aynı zamanda, Diana dünyayı güvence altına alacak bir vesileyle yükselirken, dünyaca ünlü bir kahraman olmasının bazı yönleri vardır. O bundan biraz rahatsızlık duyuyordur. Gadot, “Erkek dünyasından izole edildi. Süper akıllı, süper sofistike, umut dolu, en yetenekli savaşçı ama aynı zamanda şöhret veya şan umrumda değil.” diye açıklık getiriyor. 

Buna göre, Gadot’un “Amazon’un savaşçısı, Zeus’un kızı ve dünyanın koruyucusu” olarak tanımladığı kadın, Adalet Ligi’ne üye olarak yükselmeye gelince çok fazla seçenek olmayacak. Filmin kötü adamı Steppenwolf, dünyanın yok olmasından başka bir şey istemiyor. Bu durumda Wonder Woman’a ihtiyaçları olacak. 

Justice League, 17 Kasım’da sinemalarda. Ardından Gadot, 13 Aralık 2019’da ikinci Wonder Woman filminde Diana Prince olarak dönecek.