Kara Efsane: Wukong’un Çin Aksiyon Oyununda 30 Dakikadan Fazla Oyun Oynanışı

Kara Efsane: Wukong’un Çin Aksiyon Oyununda 30 Dakikadan Fazla Oyun Oynanışı

Çinli stüdyo Game Science’dan geliştiriciler, üçüncü şahıs bakış açısına sahip olan iddialı aksiyon oyunları Black Myth: Wukong’un çıkış tarihini nihayet duyurdular, uzun süren bekleyişin ardından. Antik Asya mitolojisine ve kültürüne dayanan bu proje, bu yıl PC ve konsollara ulaşmalı. Bugün, oyunun çıkışında nasıl bir oynanış olacağını değerlendirme şansına sahibiz.

Ağda yeni Black Myth: Wukong oynanış gösterimleri belirmeye başladı. Genel olarak, videolar önceden tanıtılmış olanlarla aynı kareleri içeriyor, ki bunlar daha önce geliştiricilerin fragmanlarında veya kesitlerinde gösterilmişti. Bununla birlikte, yeni oynanış en son güncel versiyondan kaydedilmiş. Söylendiğine göre tüm oynanış, en son 2024 PC sürümünde maksimum grafik ayarlarında 4K’da kaydedilmiş.

Black Myth: Wukong, oyunculara tanrı maymunun şeklinde güçlü patronlarla savaşması gereken benzersiz bir fantezi dünyası sunmayı vaat ediyor. Oyun, FromSoftware oyunlarının ve son God Of War bölümlerinin benzersiz bir birleşimi olabilir. Projenin çıkış tarihi 20 Ağustos 2024 olarak planlandı.