Karartı ve Daha Karanlık, Dijital Mağazalara Geri Dönüş İçin Hazırlanıyor

Karartı ve Daha Karanlık, Dijital Mağazalara Geri Dönüş İçin Hazırlanıyor

Nexon ile olan yasal anlaşmazlık sonrası IronMace geliştiricileri, Dark and Darker’ı daha geniş bir kitleye tanıtmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. İlk adım olarak oyunun erken erişimde Epic Games Store’da yayınlanacak, Steam’e dönüş hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Bunun hakkında en azından resmi Dark and Darker Discord sunucusundan gelen bir mesajla öğrendik, ardından resmi Epic Games mağazasında oyunun sayfasının açılması takip etti. Rusya’da mevcut değil.

Herkese merhaba, oyunumuzun kalitesine artan güvenle, Dark and Darker’ı daha geniş bir kitleye tanıtmaya hazırlanıyoruz. İlk adım olarak, Epic Games mağazasında Dark and Darker sayfasının açılışını duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Takipçilere cilalanmış bir ürün sunmak adına attığımız büyük bir hazırlık adımıdır. Eğer Epic hesabınız varsa, oyunu dilek listesine eklemeye davet ediyoruz. Hayranlarımıza en iyi seçenekleri sunmak ve topluluğun doğru şekilde gelişmesine yardımcı olmak için farklı ortaklarla çalışmaya devam edeceğiz, böylece uzun ve sağlıklı bir oyun deneyimine katkıda bulunacağız. Tüm sevgi ve desteğiniz için teşekkürler!

Mesajda Steam’den hiç bahsedilmiyor, ancak “ilk adım” olarak oyuna geri dönüşün mağazalara göz önünde bulundurulduğunu belirtiyor, bu da Valve’in her durumda düşünülen seçenekler arasında olduğunu gösteriyor. Dark and Darker, Steam’de 2033 yılında piyasaya sürüldü ve hızla oyuncuların ilgisini çekti.

Daha sonra, IronMace’in Nexon’dan geliştirme için kaynakları çalma suçlamalarıyla karşı karşıya kalması nedeniyle oyun satıştan kaldırıldı ve yasal bir mücadeleye yol açtı. Ocak ayında yazarlar ilk turu kazandı: mahkeme, telif hakkı ihlali suçlamalarının temelinin olmadığına karar verdi. Oyun şu anda doğrudan Chaf Games web sitesinden satın alınabilir ve yukarıda belirtildiği gibi yakın zamanda Epic Games Store’da da mevcut olacak.