Karayip Efsanesi – Korsan Remastered’in korsanları özel koruma ile kırıldı

Karayip Efsanesi – Korsan Remastered’in korsanları özel koruma ile kırıldı


Yakın zamanda Rus stüdyosu BlackMark tarafından geliştirilen Caribbean Legend oyunu piyasaya sürüldü. Oyun, Karayipler’deki korsanlık çağında geçen, açık dünya üzerinde 200 saatlik bir RPG olan Corsairs: Every Man His Own’un bir remaster’ıdır. Oyunun baş kahramanı, Charles de More, bir sanatsever ve toplumun sevilen ismiyken Yeni Dünya’ya geldiğinde iflas etmiş bir durumdadır.

Oyunun çıkışından kısa bir süre önce, geliştiriciler, oyun içinde tanınmış Avusturya koruması Denuvo’ya şaka yapmak amacıyla kendi korumaları Niknuvo’nun oyun içine eklendi. Ancak bu koruma, TENOKE grubu tarafından kırıldı. Ancak kırık sürüm oynanamaz hale getiren bir tetikleyici olduğu için oyuncuların oyunu oynamasına engel oluyordu.

Yine de, Feel_Fried kullanıcısı korumayı devre dışı bırakmayı başardı ve oyunun kırılmış sürümü internete sızdı. Oyunun koruması, küçük bir stüdyonun kendi koruması için oldukça başarılı olan 3 gün boyunca ayakta kaldı. Birçok kullanıcı, grafik açısından daha basit olmasına rağmen, Caribbean Legend’in Ubisoft’un Skull and Bones’un aksine çok daha çekici bir korsan projesi olduğunu belirtmektedir.

Kaynak: https://www.playground.ru/korsary_kazhdomu_svoe/news/2230980