Keanu Reeves'in Motosikleti Cyberpunk 2077'de

Keanu Reeves'in Motosikleti Cyberpunk 2077'de

Keanu Reeves'in Cyberpunk 2077'de CD Projekt Red ile işbirliği derinleşmeye devam ediyor. Oyunda sadece Johny Silverhand karakterini oynamakla kalmıyor, aynı zamanda Arch Motorcycle şirketinin gelecek için tamamen özelleştirmiş bir yolculuğuna da tanıklık edeceksiniz.

Halihazırda çalışmakta olan Method 143 bisikletine dayanarak, Cyberpunk 2077'de görülen sürüm önemli ölçüde arttırıldı. Estetik değişikliklere rağmen, gerçek motosiklet kaydedildiği için oyundaki yöntem Method 143 gibi ses çıkarmaya devam edecek. Bunun bir stüdyoda ses teknisyenleri ile yapmanın süslü bir yolu yoktu, bunun yerine bisikletin bir yol boyunca hızla ilerlediğini ve hareketsiz dururken motorun sesini kaydettiler. Bunlar muhtemelen oyun içinde biraz daha ayarlara maruz kalacaktır.

Keanu'nun bisikletini sürerken Cyberpunk 2077'de bir kaza riski altında da olabilirsiniz, ancak bu tehlike hissi oyunun bir parçasıdır. Reeves'in karakteri Johnny Silverhand ayrıca oyunda robotik koluna ve Samuray rock gurubuna uyacak renklere sahip özel Porsche arasına sahip. Onları nerede bulduğunuza ve onları kimden aldığınıza bağlı olarak farklı “önemsiz” veya spor varyantları da dahil olmak üzre birçok başka araba da bulunmaktadır.

Cyberpunk 2077, 19 Kasım'da Xbox One, PS4, PC ve Google Stadia için piyasaya sürülecek (diğer platformlarla aynı güne taşındı) ve en başından itibaren Xbox Series X, Xbox Series S ve PlayStation 5'te oynanabilecek.