Kevin Feige Saturn Ödül Töreninde “Deadpool 3” Logosunu Tanıttı

Kevin Feige Saturn Ödül Töreninde “Deadpool 3” Logosunu Tanıttı

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, “Deadpool 3” filminin yeni logosunu 51. Saturn Ödülleri töreninde tanıttı, ancak oldukça geleneksel olmayan bir şekilde. Feige, “Star Trek: The Next Generation” dizisinin oyuncularına yaşam boyu başarı ödülü verirken, Deadpool’un üçüncü filmine ait logosunu taşıyan siyah bir beyzbol şapkasıyla görüldü, bu logo Deadpool’un maskesi ve Wolverine’in maskesini birleştiriyor.

Üçlemenin konusu hakkında neredeyse hiçbir şey bilinmediği için, birçok hayran, üçüncü bölümün önceki filmler gibi Deadpool’a mı, yoksa X-Men’e mi odaklanacağını merak ediyor, çünkü logo açıkça Hugh Jackman’ın Wolverine’inin bu filmde oldukça fazla yer alacağını ima ediyor.

R derecelendirmeli devam filmi ayrıca Wade Wilson/Deadpool’u ve Logan/Wolverine’i Marvel Sinematik Evreni’ne dahil edecek. Dedikodulara göre, üçlemenin temel unsurları çok evrenli bir yapısı olacak ve zaman yolculuklarına odaklanacak.

Hatırlatmak gerekirse, yönetmenliğini Shawn Levy’nin yaptığı “Deadpool 3” filminin prömiyeri, MCU’nun beşinci evresi içinde, 26 Temmuz 2024 tarihine planlanmıştır.