“Kin-Dza-Dza” Dünya Gemi Filmlerinde İz Bıraktı.

“Kin-Dza-Dza” Dünya Gemi Filmlerinde İz Bıraktı.

Oyun “Dünya of Warships”, efsanevi sinema stüdyosu “Mosfilm” ile aktif işbirliğine başladı ve bu işbirliği çerçevesinde oyuna “Kin-dza-dza” klasik filminden karakterler ve görüntüler eklendi.

İşbirliğinin özelliği, “Плюк” temalı limanın ve gezegenin kumlu manzaralarının oyuna eklenmesi olacak ve filmdeki sahneler ve mekanlara referanslarla dolu olacak. Bu referanslar arasında Luçekolomka, Pepelac, “PZ’nin son nefesi” ile bir hava balonu ve ana karakterlerin farklı durumları bulunmaktadır.

“Dünya of Warships” içinde “Уэф и Би” ve “Дядя Вовa и Скрипач” komutanları eklendi ve oyunda benzersiz çift seslendirme ile karakterler mevcut. Oyuncular oyun sırasında tanıdık ifadeleri ve yeni komik replikleri duyabilecekler. Bunları elde etmek için oyuncuların gezegen Плюк’un ana parası olan değerli “КЦ”yi kazanmaları gerekecek.

“КЦ” karşılığında oyuncular, oyunun “Kin-dza-dza” galaksisinin simgelerinden birine dönüştüren temalı sürekli kamuflajlı yeni bir Tranclucator hybrit savaş gemisi IX seviyesini elde edebilecekler. Ayrıca, klasik uçaklar Pepelac’larla değiştirilecek.

“КЦ” ile oyuncular, gemi “Nakhimov” un sürekli “Плюкanskıy” kamuflajını kazanacakları tematik premium konteynırlar “Эцих” alabileceklerdir.

Geçici etkinlik kaynağını elde etmek için oyuncular, savaş görevlerini tamamlamak veya Amirallikten kiti satın alarak iki farklı şekilde işlem yapabilirler. Görevleri tamamlamak, oyunculara sadece “КЦ” değil aynı zamanda premium konteynırlar “Эцих” ve “Sarı Pantolonlar” bayrağı da getirecektir.

Lesta Games’in operasyon direktörü Roman Yefremov şunları söyledi:

Geçen yıl “Mosfilm” ile yaptığımız işbirliği, Rus izleyicisinin film kahramanlarıyla etkileşimde bulunma fırsatına olan ilgisini kanıtladı. Bu nedenle 2024’te, özel film kahramanlarını oyuna ekleyerek “Kin-dza-dza” filmine devam etmeye karar verdik. Limandaki denizi kurutmak ve ilk kez çift komutanlar oluşturmak sıradışı bir fikirdi, ancak sonuçtan çok memnunuz. “Mosfilm” ile yapılan işbirliği, izleyicimize filmle ilişkilendirilebilecek benzersiz içeriklerle keyifli bir deneyim sunma fırsatı verdi ve aynı zamanda Kozmonot Günü gibi önemli bir bayramla rezonansa girecek şekilde kutlayacağımız bir fırsat sağladı.