Kino Lorber’dan “Ninja’nın İntikamı” filmi için özel bir Blu-ray baskısı alacak

Kino Lorber’dan “Ninja’nın İntikamı” filmi için özel bir Blu-ray baskısı alacak

Sadece bir ninja başka bir ninjayı durdurabilir. Ve sadece Kino Lorber gibi harika butik şirketler, “Ninja’s Revenge” gibi bir film için kendi özel Blu-ray sürümünü çıkarabilir. Yakın zamanda, yönetmen Sam Firstenberg’in dövüş sanatları filmi “Amerikan Samurai”nın restore edilme girişiminde bulunduğuna dair bilgiler ortaya çıktı. Şimdi ise yönetmenin en popüler filmlerinden biri, ek materyallerle birlikte fiziksel bir ortamda özel bir sürüm alacak.

Ek materyaller arasında: aksiyon filmleri uzmanı Mike Leader ve Arne Venemy’in yeni ses yorumları; yönetmen Sam Firstenberg ve dublör koordinatörü Steven Lambert’ın ses yorumu; Sam Firstenberg’in girişi; sahne arkası fotoğraf galerisi; tiyatro fragmanı; O-Card korumalı özel sürüm; çift katmanlı BD50 disk; ek İngilizce altyazılar.

Hikaye açıklaması şu şekildedir: “Ninjalar geri döndü! Kılıçlar ve yumruklar, zıplamalar ve darbeler, darts ve patlayıcılar – bin bir öldürme yolunu biliyorlar.” Dövüş sanatları efsanesi Sho Kosugi (“Ölümün Pençeleri”, “Şeref Kıyameti”) ölümcül ninjaların şaşırtıcı gücünü, hızını ve becerilerini bu büyüleyici gerilimde gösteriyor ve bizi eski güzel kung-fu günlerine geri götürüyor. Bir grup ninja katilin Osaki ailesini öldürmesinin ardından Cho Osaki (Kosugi) Amerika’ya kaçar ve yeni bir yaşam kurma umuduyla orada yerleşir. Geçmişte bir ninja olan Osaki, öldürücü geçmişinden kaçmaya çalışır ancak baldızlı bir uyuşturucu tüccarının elinde bir piyona dönüştüğünü anlar – Amerikan Ninja’nın, Osaki dahil herkesi öldürmeyi amaçlayan acımasız tüccarı!

Sam Firstenberg’in (“Tokat Gücü”) ustalıklı bir şekilde yönettiği ve Cannon şirketinin efsaneleri Yoram Globus ve Menahem Golan tarafından üretilen “Ninja’s Revenge” filmi, müthiş aksiyon sahneleri, etkileyici hileler ve “Mükemmel Silah”taki Profesör Toru Tanaka gibi efsanevi kötü adamlarla harika bir şov sunuyor.

Blu-ray.com portalının bildirdiğine göre, “Ninja’s Revenge” filminin disk sürümü 21 Mayıs’ta piyasaya sürülecek.