Kirsten Dunst “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” Filminde Rol Almak İstiyordu, Ancak Kimse Onu Aramadı.

Kirsten Dunst “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” Filminde Rol Almak İstiyordu, Ancak Kimse Onu Aramadı.

Çok yönlü olarak “Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok” geçmiş yıllardaki Örümcek Adam filmlerine göndermelerle doluydu: Tobey Maguire ve Andrew Garfield, Tom Holland ile ekranda bir araya gelmek için geri döndüler. Alfred Molina, Willem Dafoe ve Jamie Foxx da önceki Örümcek Adam filmlerinde kötü adamların rollerini tekrarlamak için geri döndüler.

Ama 2021 MCU hitine geri dönmeyen büyük bir isim vardı – Kirsten Dunst, Sam Raimi’nin Örümcek Adam üçlemesinde MJ’yi canlandırmıştı, Maguire ile üç filminde birlikte rol almıştı. Ve bunun sebebi onun kabul etmemiş olması değildi.

Son röportajında GQ, Dunst’un onu geri dönmesi için istenirse mutlu olacağını söyledi.

Yazıda belirtildiği gibi Dunst “Eve Dönüş”ü izlemediği için, MJ ve Peter Parker’ın ilişkisinin dinamiklerine nasıl yaklaşacağından emin değil, ancak bu ilişkileri nasıl tekrar görmek istediği hakkında belirsiz bir fikri var.

Eğer Tobey ve beni alıp bunu garip bir indie tarzında yaparsak, sanki bu başka türlü bir süper kahraman filmi gibi olsaydı, o zaman eğlenceli olabilirdi. “Kronikler” filminde olduğu gibi. Bu harika olabilir.

“Kronikler” filmi 2012 yılında çıktı ve Dunst’un belirttiği gibi, MCU henüz ivme kazanırken süper kahraman türüne benzersiz bir bakış açısı sundu. “Found footage” türünde çekilen ve üç lise öğrencisinin aniden süper güçler kazandığı bir gerilim filmidir. Film, 15 milyon dolarlık sınırlı bir bütçe ile dünya çapında etkileyici 126 milyon dolar kazandı.