Kısa Süre için 6 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Kısa Süre için 6 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Ücretsiz 6 iPhone Uygulaması

Ücretsiz 6 iPhone Uygulaması

Acele ederseniz, belki ücretli olan iPhone ve iPad uygulamalarından birkaçını ücretsiz alabilirsiniz. İndirebilmeniz için altı yeni iOS uygulaması ve oyunu mevcut. Bu anlaşmalar herhangi bir zamanda kaldırılabilir, bu yüzden kesinlikle mümkün olan en kısa sürede çekici görünen her şeyi alın.

1. Master VPN Proxy

1. Master VPN Proxy

Master VPN Proxy, tüm web sitelerine göz atmanıza ve tüm uygulamaları anonim ve güvenli bir şekilde kullanmanıza olanak veren güçlü bir VPN hizmetidir. Temel değeri en güvenli proxy’yi sağlamaktır.

Master VPN Proxy İndir

2. UDAX

2. UDAX

UDAX, Coinbase Pro/GDAX hesabınıza, hesabınızın API anahtarlarını gerçek zamanlı olarak gerçek zamanlı fiyat bilgisi kullanarak erişmenizi sağlar. Anahtarlarınız iOS Keychain’inizde güvenli bir şekilde saklanır ve hiçbir zaman Coinbase hariç hiç kimseyle iletişim kurulmaz ve sadece güvenli, şifreli bir bağlantı üzerinden iletilir.

UDAX İndir

3. BrowserX3

3. BrowserX3

Ağ, video, hisse senedi, sanal para, haberler, çeviri gibi her türlü bilgiyi aynı anda taramak için bir tarayıcıyı arıyorsanız BrowserX3 işinizi görebilir. Eşzamanlı olarak Üç Web tarayıcısını gösterir.

BrowserX3 İndir

4. Color Design

4. Color Design

İyi bir renk bulmak ister misin ya da kendi rengini oluşturmak? Eğer öyleyse, renk tasarımı bu sorunları çözmenize yardımcı olabilir. Color Design 3000’den fazla renk içerir ve kolayca kendi renginizi oluşturabilirsiniz.

Color Design İndir

5. Time Manager

5. Time Manager

Time Manager günlük aktivitelerinizi takip etmenin kolay bir yoludur. Tek dokunuşla tüm ortak görevlerinize erişebilir ve istediğiniz zaman düzenleyebilirsiniz. Tüm görevleriniz, zamanınızı ne kadar iyi harcadığınızı görmek için raporlar ve grafikler halinde toplanacak ve dağıtılacaktır. Hatta bu raporları e-postayla gönderebilir, böylece kayıtlarınız asla kaybolmaz.

Time Manager İndir

6. Drop Flop!

6. Drop Flop!

Drop Flop! ekranda parmak refleks becerilerinizi test edip, topla iyi vakit geçirmenizi sağlayan bir oyundur. Oyunu öğrenmesi kolay, bırakması zordur. Hızlı ve pürüzsüz, her türlü etkinlik için mükemmel, okulda, tuvalette, yatağınızda, işyerinizde Flop’u bırakabilirsiniz.

Drop Flop İndir