Kısa Süre için Ücretsiz 7 iPhone Uygulaması

Kısa Süre için Ücretsiz 7 iPhone Uygulaması

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Acele ederseniz, belki ücretli olan iPhone ve iPad uygulamalarından birkaçını ücretsiz alabilirsiniz. İndirebilmeniz için yedi yeni iOS uygulaması ve oyunu mevcut. Bu anlaşmalar herhangi bir zamanda kaldırılabilir, bu yüzden kesinlikle mümkün olan en kısa sürede çekici görünen her şeyi alın.

1. Modern Magic 8 Ball

1. Modern Magic 8 Ball

Modern Magic 8 Ball, orijinal Magic 8 Ball’un modern bir versiyonudur. Hızlı oynanması, eğlenceli olması, insanları bir araya getirmesi ve kullanımı kolay olması için yapılmıştır.

Modern Magic 8 Ball İndir

2. PhotoBot – Take automated selfies

2. PhotoBot – Take automated selfies

Herhangi bir tuşa basmanıza gerek kalmadan selfiler çekebilirsiniz. Butona basmaya çalışırken bileğinizi bükmek zorunda kalmadan ön kamerayı bile kullanabilirsiniz. iPhone’unuzu bir yere monte edin ve istediğiniz kadar fotoğraf çekin. Özellikle kalabalık bir grup ile selfi çakerken ekrana herkesi sığdırdıktan sonra tuşa basmakta zorlanabilirsiniz. PhotoBot bunu sizin için yapar.

PhotoBot – Take automated selfies İndir

3. Alloy – launcher and automator

3. Alloy – launcher and automator

Her gün aynı etkinlikleri yapmak için tonlarca uygulama kullanmaktan bıktınız mı? Alloy – launcher and automator hayatınızı kolaylaştıracak çözüm olabilir. Tek bir dokunuşla neredeyse her şeyi yapabilirsiniz.

Alloy – launcher and automator günlük aktivitelerinizi otomatikleştirmekle ilgilidir. Alloy, yalnızca tek bir tıklamayla basit ve kullanışlı olmasını sağlar. Alloy – launcher and automator her kullanıcı için uygundur. Kim olursanız olun, bir acemi veya deneyimli bir kullanıcı olsanız da, Alloy’i oynamak kullanışlı ve eğlenceli bulacaksınız.

Alloy – launcher and automator İndir

4. iWheel Decision Maker

4. iWheel Decision Maker

İstemediğinizde veya benzer seçeneklerden seçim yapmak zor olduğunda bu iWheel Decision Maker uygulamasının karar vermesine izin verin. Günlük kararlar, rastgele karar verme veya sadece eğlence için bu güzel karar verici uygulamayı edinin.

iWheel Decision Maker İndir

5. cat&line

5. cat&line

cat&line, çizdiğiniz çizgi üzerinde koşan bir kediyi yönettiğiniz bir oyun. Gayet kolay bir oyun ve o kadar da eğlanceli. İsterseniz bir deneyin.

cat&line İndir

6. PCalcBox-Protect Photo/Video

6. PCalcBox-Protect Photo/Video

Erişim için şifreyi girdikten sonra calculator arayüzünden, resim ve videoların olduğu yere girebilirsiniz. Kişisel ilgili fotoğraflarınızı ve videolarınızı saklayabilirsiniz. Güzel arayüz, basit bir işlem, resim ve video araçlarının çok iyi bir korunmasıdır.

PCalcBox-Protect Photo/Video İndir

7. World Clock Time Today Widget

7. World Clock Time Today Widget

iOS cihazlarınız için widget desteği ile dünyadaki herhangi bir saat dilimi hakkında size doğru zamanı verir. Yabancı ülkelerdeki kişilerin/müşterilerinizin yerel zamanını kontrol etmek için çok yararlıdır. Diğer saat dilimlerini kontrol etmek için sistem saat diliminizi değiştirmeniz gerekmez, sadece telefonunuzun ekranını açın ve widget’ı kontrol edin.

World Clock Time Today Widget İndir