Kısa Süreliğine 8 Ücretsiz iOS Uygulaması

Kısa Süreliğine 8 Ücretsiz iOS Uygulaması

Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Acele ederseniz, belki ücretli olan iPhone ve iPad uygulamalarından birkaçını ücretsiz alabilirsiniz. İndirebilmeniz için sekiz yeni iOS uygulaması ve oyunu mevcut. Bu anlaşmalar herhangi bir zamanda kaldırılabilir, bu yüzden kesinlikle mümkün olan en kısa sürede çekici görünen her şeyi alın.

1. Remote for Mac

1. Remote for Mac

iPhone’unuzu veya iPad’inizi Mac’iniz için bir kablosuz uzaktan kumandaya çevirin. Sunum yaparken, film izlerken, en sevdiğiniz müzikleri dinlerken ve çok daha fazlasını yaparken Mac’inizin tam kontrolünün tadını çıkarın. Mobil cihazınızdan süper hızlı, süper kolay ve çabuk.

Remote for Mac İndir

2. Tape Measure PRO

2. Tape Measure PRO

Tape Measure PRO, herhangi bir mesafeyi ölçmenin en hızlı yolunu sunar. Telefonunuzu bir noktadan diğerine taşıyın ve uygulama aralarındaki mesafeyi gösterir. Ek cihaz gerekmez. Tape Measure PRO, cihazınızı ne kadar uzağa taşıdığınızı tam olarak hesaplamak için ivmeölçerler ve jiroskoplar gibi yerleşik sensörler kullanır; bu da nesnelerin ölçülmesinin yanı sıra uzunluk, genişlik veya yükseklik ölçülerinin yanı sıra iç oda boyutları ve daha fazlası için idealdir.

Tape Measure PRO İndir

3. FRYY – biftek nasıl pişirilir

3. FRYY – biftek nasıl pişirilir

FRYY ile her zaman mükemmel biftek yapabilirsiniz. Biftek ızgara yapmak her zaman stresli olabilir. Bifteği ateşte ne kadar tutacağınız, ne zaman eti çevireceğiniz önemlidir. Fryy, mangal yapmayı her zamankinden daha kolay hale getiren bir zamanlayıcı ve ızgara kılavuzudur.

FRYY İndir

4. PumknMoji

4. PumknMoji

PumknMoji, iMessage’de kullanabileceğiniz sevimli bir kabak emoji etiket paketidir. Mesajlarınızı Cadılar Bayramı için tam zamanında sevimli kabak emoji resimleriyle canlandırabilirsiniz. 50’den fazla kabak etiketi ile kendinizi yeni yollarla ifade edin, sohbetinizde herhangi bir yere koyabilirsiniz. Ölçeklendirin, döndürün ve katmanlara yapıştırın, hatta gönderdiğiniz ve aldığınız fotoğraflara yerleştirin.

PumknMoji İndir

5. Light Lux Meter

5. Light Lux Meter

iPhone için en iyi Işık Ölçer uygulaması diyebiliriz. Işık kontrolü, hem amatör hem de profesyonel tüm fotoğrafçılar, video göstericiler, dijital film yapımcıları için gerekli bir beceridir. Light Lux Meter, mükemmel pozlama için ışık seviyesini ölçmenize ve kontrol etmenize yardımcı olur. Pahalı parlaklık ölçerler yerine lüks ışık ölçer uygulamamızı alarak zamandan ve paradan tasarruf edin. Fotoğraflarınız için oran ışık oranını alabilirsiniz.

Light Lux Meter İndir

6. Speed Radar Gun PRO

6. Speed Radar Gun PRO

Arabalar çok hızlı mı hareket ediyor? Ne kadar hız yaptığını bilmek mi istiyorsunuz? Şimdi bunu öğrenmek için bir araç var. Cihazınızı bir hız radarına çevirin. Yaklaşan bir aracın hızını kolayca ölçün. Cihazınızın kamerasını yaklaşan araca doğru yöneltin. Farlar arasında tutun ve ölçüm için bekleyin. “Kaydet” düğmesine basarak sonucu istediğiniz zaman kaydedin.

Speed Radar Gun PRO İndir

7. StoryToys Haunted House

7. StoryToys Haunted House

Gece ürkütücü ormana girerken, canavarlar Haunted House (Perili Ev)’de karışıyor. Bu evde, tüm yıl boyunca cadılar bayramıdır. Canavarlarla tanışın, oyun oynayın ve spooktastic rozetleri ve yıldızları kazanmak için tüm zorlukları tamamlayın. StoryToys Haunted House, hortlak oyunlar, korkunç ürkütücü aktiviteler ve gecede çarpışan şeylerle dolu.

StoryToys Haunted House İndir

8. Stress & Anxiety Companion

8. Stress & Anxiety Companion

Bir uygulama sizi daha iyi hissettirebilir mi? Yapabileceğini düşünüyoruz. Bu oyunu uygulamayı yapanlar kendilerini; “stres ve endişeden muzdarip herkese yardımcı olabilecek uygun bir uygulama oluşturmak için güçlerini birleştiren eski hasta ve psikoloğuz.” diye tanıtıyorlar.

Stress & Anxiety Companion İndir