Kısa Süreliğine Anno 1602 Oyununu Ücretsiz İndirin

Kısa Süreliğine Anno 1602 Oyununu Ücretsiz İndirin

Anno 1602 Ücretsiz

Anno 1602 Ücretsiz

Yeni oyunlar almak harikadır, ancak onlar için ödeme yapmamak genellikle daha çok eğlencelidir. Şu andan 23 Aralık’a kadar, Anno 1602: Creation of a New World (Anno 1602 AD) Windows PC oyununu Ubisoft’tan ücretsiz olarak alabilirsiniz. Ayrıca, önümüzdeki oyun Anno 1800 için kapalı bir betaya katılmak için kayıt olabilirsiniz. Beta 31 Ocak-4 Şubat arasında gerçekleşecek.

Ücretsiz oyununuzu almak için sadece hediye sayfasına gidin, bağlantıyı tıklayın ve oturum açın ya da bir Ubisoft hesabı oluşturun. Bunu yaptıktan sonra oyun, Uplay kitaplığınıza eklenir. Sonsuza kadar oynamak için artık sizindir.

Anno 1602: Creation of a New World lansmanı 1998’de yapıldı. Yeni bir arazi için sizi bir yerleşim yerine koyar, bir yerleşim inşa edersiniz, yerlilerle ticaret yapacak ve büyüyen kasabayı savunmak için bir ordu kuracaksınız. Yıllar boyunca beş devam oyunu ve çok sayıda spinoff ortaya çıktı. Anno 1800 de 26 Şubat 2019’da yayınlanacak. Orijinal oyun şu anda 20’nci yıldönümünü kutlamak için ücretsizdir.

Yenilikçi tasarım veya sıra dışı bir oyunla övünmekle birlikte, 1602 A.D. kendine has bir cazibeye sahiptir. Oyun, tarihsel dönemi çok iyi hissettirir. Daha hızlı ve şiddetli oyunların karakterini oluşturan aşırı yükselmeler ve düşmeler olmadan size eşlik eder. Aksiyon dolu bilgisayar oyunları oynamayı tercih edenler, 1602 A.D. tarafından hayal kırıklığına uğrayabilirler. Ancak daha rahatlatıcı bir oyun arıyorsanız, bu ilgi çekici koloni kurucusunda hoş bir saptırma bulacaksınız.

Bu oyun sizin tarzınıza benziyorsa, 23 Aralık’ta normal fiyata geri dönmeden önce ücretsiz kopyanızı aldığınızdan emin olun. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak oyuna ulaşabilirsiniz.

Anno 1602: Creation of a New World İndir