Kısa Süreliğine GOG’da Full Throttle Remastered Ücretsiz

Kısa Süreliğine GOG’da Full Throttle Remastered Ücretsiz

Full Throttle Remastered Ücretsiz

Full Throttle Remastered Ücretsiz

DRM içermeyen oyunlar perakendecisi Kış indirimini başlatırken, Full Throttle Remastered şu anda GOG’da ücretsiz. Tek yapmanız gereken ana sayfaya gitmek, giriş yapmak ve LucasArts macera oyunu klasiğinin bu parlak versiyonunu almaktır. GOG, 2018 boyunca buna benzer birkaç hediye daha sundu. En iyi olanı, Shadow Warrior 2 diyebiliriz.

Full Throttle Remastered, eski bir favorinin kesin bir versiyonudur. Bu remaster Nisan 2017’de piyasaya sürüldü ve tüm oyunu yeni sanat eserleri ve geliştirilmiş seslerle adeta parlatıyor. Remastered görsellere gelince, Double Fine’in sanatçıları her yeri ve sahne geçişlerini rötuş yapmak için çok çaba harcadılar. Aceleyle yapılmış gibi görünen biraz lekeli arka planda kısımlar olsa da yeterince güzel. Tabii bir çok kişi orjinal piksel sanatını daha çok beğeniyor olabilir. LucasArts efsanesi Peter Chan ve eğlenceli, rahat bir geliştirici yorumu tarafından daha önce görülmemiş konsept sanatı da dahil olmak üzere, hayranlar için bazı güzel ekstralar da mevcut.

Bu ücretsiz oyunu elde etmek için 48 saatiniz var. GOG’a giriş yapın ve Cumartesi gününden önce alın. Daha önce hiç oynamadıysanız, büyük ihtimalle beğeneceksiniz. Ayrıca, bu satışlar sırasında GOG’da bir şey satın alırsanız, ücretsiz Fantasy General oyunu alırsınız. Aynı zamanda 15 dolardan fazla harcama yaparsanız, Everspace de ücretsizdir. Full Throttle Remastered’de aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Full Throttle Remastered