Kısa Süreliğine GTA 5 Online Oynamak için PS Plus Gerekli Değil

Kısa Süreliğine GTA 5 Online Oynamak için PS Plus Gerekli Değil

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Online PS Plus Üyeliği Olmadan Oynanabilir

GTA 5 Online PS Plus Üyeliği Olmadan Oynanabilir

Bir PS4’ünüz varsa, büyük olasılıkla çevrimiçi oyunlar oynamak için PlayStation Plus aboneliği için para ödemeniz gerektiğini biliyorsunuzdur. Ama üyeliğiniz yoksa? Bu, Grand Theft Auto 5‘de GTA Online için After Hours güncellemesinin yayınlanmasıyla birlikte Rockstar Games tarafından ortaya atılan bir soru. Şuandan itibaren 6 Ağustos’a kadar, PS4 ve internet bağlantısı olan herkes, PlayStation Plus üyeliğinize bakılmaksızın GTA Online oynayabilir.

GTA 5‘in After Hours güncellemesi, gece kulüpleri, araçlar, kıyafetler ve daha fazlası dahil olmak üzere oyuna yeni bir dizi gece hayatı içeriği sunuyor. Gece kulüpleri en büyük katkıdır. Bir gece kulübü almak için, kulübü satın almanıza ve yönetmenize yardımcı olacak Tony Prince ile ortak olmalısınız. İstediğinizde işyerinizi kişiselleştirin, dekoru seçin, personel kiralayın ve yeni teşebbüsünüzü nasıl tanıtacağınıza karar verin.

Gece kulüpleri, yasal olmayan faaliyetlerinizin merkezi haline gelen bir yeraltı deposu da içerir. Burada mevcut Biker, Özel Kargo, Kaçakçılar ve Gunrunning işletmelerde malzemeleri toplamak için teknisyenler atayabilirsiniz. Daha sonra, sizin uğraşmanıza gerek kalmadan, para yatırma işleminize eklenecek öğeleri satabilirler. Güncelleme ayrıca, Ocelot Swinger spor arabası, Dinka Jester Classic ve depo malzemeleriniz için teslimat araçları da dahil olmak üzere yedi yeni araç tanıttı. Tüm GTA 5 araçlarına buradan göz atabilirsiniz.

Şu anda oynamak için PS Plus üyeliğine gerek yok. Ek olarak, bazı diğer ikramiyeler sizi bekliyor. Ay sonuna kadar GTA Online’a giriş yaparsanız, ücretsiz bir Tony’s Fun House tişörtü alırsınız. Ayrıca, 2 Temmuz’dan önce giriş yaparak “davetli listesine” katıldıysanız, 350.000 GTA $ ve bazı ücretsiz kıyafetler de dahil olmak üzere ek ödüller alırsınız.

İsterseniz GTA 5‘i buradan indirebilirsiniz.