Kısa Süreliğine Steam Oyunu Lego The Lord of The Rings Ücretsiz İndir

Kısa Süreliğine Steam Oyunu Lego The Lord of The Rings Ücretsiz İndir

Lego The Lord of The Rings Ücretsiz

Lego The Lord of The Rings Ücretsiz

Elbette, Steam Kış İndirimini PC oyunlarında büyük indirimler için değerlendirebilirsiniz. Ya da Humble Store‘a giderek Lego The Lord of the Rings‘i ücretsiz kapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey bir Humble hesabı ve Humble bültenine abone olmak (Daha sonra her zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz). Ve oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Tek sorun, anlaşmanın uzun sürmemesi. 23 Aralık’a kadar. Ayrıca oyun kodlarının tükenmesi de muhtemeldir, bu yüzden ücretsiz oyunu hemen almak için Humble Store’a gidin.

Oyunun kendisi de; kitap ve film üçlemesinde olduğu gibi, Frodo Baggins’in bir yüzüğü, yok etmek için düşman topraklarına taşıdığı kahramanca olan maceraları izler. Büyük farklılıklar, oyunun pek çok bölümünün yıkılabilir Lego‘lardan oluşması ve Lego serisinin imzası olan mizah markasıyla dolu olması.

Lego The Lord of the Rings belki de ortaklığın henüz üretmiş olduğu en iyi hazinedir. İşbirlikçi bir oyun, bolca sırlar ve Hollywood’un filmde yakaladığı en harika şeylerden biri olan bir hikaye karışımı vardır. Eğer Lego oyunlarına henüz bir şans vermediyseniz, başlamak için iyi bir zaman olabilir. Oyun normal fiyata geri dönmeden önce kopyanızı alın. Oyuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Lego The Lord of the Rings İndir