Kısa Süreliğine Ücretsiz 9 iOS Uygulaması

Kısa Süreliğine Ücretsiz 9 iOS Uygulaması

Ücretsiz iOS Uygulamaları

Ücretsiz iOS Uygulamaları

Her gün mağazaya yeni uygulamalar ekleniyor. Bunların bir çoğu ücretli. Ama bezen geliştiriciler uygulamalarıyla ilgili fırsatlar sunuyor. Listede sekiz premium iOS uygulaması bulacaksınız ve bunların tümü ücretsiz olarak kullanılabilir, ancak yalnızca sınırlı bir süre için, o yüzden biraz acele atmekte yarar var. Ücretsiz iOS uygulamaları listesi.

1. Reeder 3

1. Reeder 3

Telefonunuz ve tabletinizde farklı kaynaklardan haber okumak istiyorsanız Reeder 3 bu konuda gayet başarılı bir uygulamadır.

Reeder 3 İndir

2. SpacePortal – AugmentedReality

2. SpacePortal – AugmentedReality

Pokemon Go’yu severmisiniz? Eğer öyleyse bu artırılmış gerçeklik oyununu seveceksiniz. Uzaylılar dünyamıza gelmek için SpacePortal kullanıyor. Bulunduğunuz yeri savunmaya çalışacaksınız.

SpacePortal – AugmentedReality İndir

3. Mobile Security Pro

3. Mobile Security Pro

Mobile Security Pro hızlı, ücretsiz, pratik temiz bir araçtır. Adından da anlaşılacağı gibi bir güvenlik uygulamasıdır. Ayrıca uygulamanın reklamsız sürümü de vardır.

Mobile Security Pro İndir

4. Hotfoot – City Racer

4. Hotfoot – City Racer

Polisler, mafya haydutları ve harika şehir trafiğiyle dolu canlı bir şehirde en iyi araba sürüş deneyimini yaşayın. Oyunda John olarak oynarsınız ve Valhini’nin mafya imparatorluğunu fethetmeye çalışırsınız.

Hotfoot – City Racer İndir

5. NoLocation – Remove exif data from photos

5. NoLocation – Remove exif data from photos

Konum verileri, iPhone’unuzla çektiğiniz her fotoğrafta saklanır. Fotoğraflarınız internette paylaşıldığında, onları gören herkes tam olarak nerede çekildiğini görebilir. NoLocation bu sorunu çözmek için olan bir uygulamadır. Sadece birkaç dokunuşla, bu verileri kaldırabilirsiniz. Veriler kaldırıldıktan sonra, paylaşım menüsünü otomatik olarak açacak ve böylece internete veya favori sosyal ağınıza gönderebileceksiniz.

NoLocation – Remove exif data from photos İndir

6. Multi Translate Voice

6. Multi Translate Voice

Multi Translate, herhangi bir dili aynı anda 3 başka dile çevirebilen profesyonel bir çevirmen ve tercüman uygulamasıdır. Seyahat meraklıları, sıradan kullanıcılar ve iş profesyonelleri için en iyi çevirmen ve tercüman uygulamalarından biridir.

Multi Translate Voice İndir

7. Wonderoom

7. Wonderoom

Wonderoom, hızlı düzenleme için tasarlanmış, temiz arayüzlü, tam özellikli, güçlü bir fotoğraf editörüdür. Geri almayı/yinelemeyi destekler, düzenlerken EXIF verilerini korur ve size mevcut ilerlemeyi otomatik olarak kaydeder, uygulamayı güvenle kapatabilir ve istediğiniz zaman devam edebilirsiniz. Wonderoom ile fotoğraflarınızı güzel filtreler, efektler, çerçeveler ve yazı tipleri ile özelleştirmek için tüm özgürlüğe sahip olacaksınız.

Wonderoom İndir

8. GoodScanner – PDF Scanner

8. GoodScanner – PDF Scanner

GoodScanner bir Cep Tarayıcı, her zaman, her yerde belgeleri hızla tarayabilir. Listeleri, beyaz tahtayı, kağıt notlarını veya başka bir çok sayfalı belgeyi tarayabilirsiniz. GoodScanner akıllı sayfa algılama, düzeltme, görüntü iyileştirme ve diğer gelişmiş teknolojilere sahiptir. Taranan belgelerin daha keskin ve okuma için daha uygun görünmesini sağlar.

GoodScanner – PDF Scanner İndir

9. Astronoidz

9. Astronoidz

Klasiklerden esinlenen ve modern grafiklerle donatılan bu uzay nişancısı, size eğlenceli saatler geçirmeyi hedefliyor.

Astronoidz İndir