Kodjima’nın Instagram’da State of Play sanatını paylaşmasıyla Death Stranding 2 neredeyse doğrulandı mı?

Kodjima’nın Instagram’da State of Play sanatını paylaşmasıyla Death Stranding 2 neredeyse doğrulandı mı?

Hideo Kojima’nın Instagram’daki tek bir mesajı, çarşamba günü State of Play’de Death Stranding 2’nin mevcudiyeti hakkında bilgiyi birçok insanın sosyal medyada kabul etmesi için yeterli oldu. Sony’nin duyurusunda bu oyun hakkında hiçbir şeyden bahsedilmediği için, 40 dakikalık sunumun bir noktasında saatlerce beklenen devamının gösterilebileceğine dair bir tahminde bulunabilirsiniz.

Bu oyun pazartesi günü sızıntılar listesinde göründü ve bu konuda yoğun yorumlar yapıldı ve başka herhangi bir haber gelmediği için, Sony ve Kojima Productions için yeni bir şey göstermek mantıklı olacaktır.

Özellikle son bir haftadır resmi ismi etrafında spekülasyonlar dönüyor. Oyunun duyurulduğu günden beri KojiPro, DS2’nin geçici bir isim olduğunu vurguladı. Geçen haftanın başlarında, içeriden biri olan billbil-kun, Sam’in maceralarının devamını sabırsızlıkla bekleyenler için ilginç bir haber verdi. Oyunun adının Death Stranding 2 – On The Beach olması gerektiğini ve resmi açıklamanın bu hafta ve gelecek hafta arasında geleceğini belirtti.