Kojima, Death Stranding 2’nin gizemli ancak çok etkileyici oyun oynanışını gösterdi.

Kojima, Death Stranding 2’nin gizemli ancak çok etkileyici oyun oynanışını gösterdi.


Gamerların teorileri ve tahminleri sonunda doğrulandı. Ünlü oyun tasarımcısı Hideo Kojima, State of Play etkinliği kapsamında Death Stranding 2’nin yeni bir gösterimini tanıttı. Yaklaşık 10 dakika boyunca devam eden yeni video, oyunun birkaç garip hikaye kesitini gösteriyor ve ardından oyun oynanışını gösteriyor. Yayınlanan videoya göre, Death Stranding’in devam oyununda oyuncuları daha da şaşırtıcı yerler, karmaşık manzaralar ve güzel manzaralar bekliyor.

Video yine, cevapları sağlamak yerine daha fazla soru uyandırıyor, ancak genel olarak etkileyici görünüyor. Bir robotun bir karaktere karşı katanayla savaşı, çok şey anlatıyor. Son Death Stranding 2 gösterimi, Troy Baker’ın görünüş ve sesini verdiği tanıdık bir karakterin geri döndüğünü doğruladı. Ayrıca, El Fanning’in canlandırdığı bir kahraman ve diğer karakterler de gösterildi.

Death Stranding 2’nin hikayesinin Norman Reedus’un canlandırdığı Sam Porter Bridges’ın hikayesini sürdürmesi bekleniyor. Ana karakter yine büyük bir yolculuğa çıkacak ve insanlığın yeniden inşasında önemli bir rol oynayacak. Oyun artık Death Stranding 2 On The Beach olarak adlandırılıyor ve 2025 yılında PC ve PS5 için piyasaya sürülmesi bekleniyor.