Kojima, Metal Gear Solid 5 takımından Death Stranding 2 için iş arkadaşlarını çekti

Kojima, Metal Gear Solid 5 takımından Death Stranding 2 için iş arkadaşlarını çekti

2024 yılının ilk State of Play etkinliğinin ana yıldızı Hideo Kojima oldu çünkü Physint adlı yeni oyunu tanıttı ve aynı zamanda Death Stranding 2 için yeni bir fragman getirdi. Bu fragmanda oyunun resmi adını (On the Beach) doğruladı ve yaklaşık çıkış tarihini 2025 olarak belirtti.

Ancak Death Stranding 2: On the Beach için yayınlanan oldukça uzun fragmana rağmen, beklenen oyun hala birçok soru işareti oluşturuyor. Japon yönetici, bir dizi soruya cevap vermeyi ve ekibine en ünlü oyunlardan veterenleri davet etmeyi de istedi. Özellikle, Metal Gear Solid V üzerinde çalıştığı arkadaşlarını ekibe davet ettiğini söyledi.

Games Radar editoryal ekibi, Hideo Kojima’nın, Death Stranding 2: On the Beach üzerinde çalışan bazı çalışanlar hakkında bilgi verdiği bir gönderiye dikkat çekti. Özellikle, MGS2 zamanlarından beri Kojima ile çalışan Kyle Cooper oyunun logosundan, MGSV üzerinde çalışan Ludvig Forssell oyunun müziğinden ve aynı zamanda MGSV: The Phantom Pain üzerinde çalışmış olan Yoshi Shimo-ura da aksiyon yönetiminden sorumlu olacak. Shimo-ura sadece son gizlilik oyununun değil aynı zamanda birçok oyuncunun en iyi aksiyon oyunlarından biri olarak kabul ettiği Devil May Cry 5’in de yaratıcılarından biri.

Hideo Kojima, Death Stranding 2: On the Beach’in ilk oyunundan çok daha iyi olmasını hedefliyor. Ve fragmanın gösterdiği kadarıyla, bu sadece görsel bir şölen olmayacak, aynı zamanda oynanabilir bir oyun olacak. Film ve oyun kavramları her geçen gün birbirine daha da yakınlaşıyor.

Death Stranding 2’nin 2025 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor.